Hoe aan te passen Go Daddy Sites

Hoe aan te passen Go Daddy Sites


Go Daddy is een web hosting site. Gebruikers kunnen hun eigen website te maken en start het op Go Daddy's servers. Een maatwerk hulpmiddel dat Go Daddy biedt, is het Customize Template Pagina in Quick Blogcast. Dit sjabloon kan de gebruiker de kleur, afbeeldingen, tekst stijl en andere aspecten van zijn blog met een vrij eenvoudig proces aan te passen. De template ontlast de gebruiker van het hebben om te weten gedetailleerde codering of Web design technieken.

instructies

1 Log in op het onderdeel "Account Manager" van Go Daddy. Typ uw gebruikersnaam of klantnummer en wachtwoord in hun respectievelijke tekstvakken. Klik op "Enter" op uw toetsenbord of klik op de "Inloggen" knop op het scherm om toegang tot uw Account Manager pagina.

2 Klik op de "Quick Blogcast" optie, die is gelegen in het gedeelte 'Mijn producten' van uw Account Manager pagina. Dit laat u het hulpmiddel om uw Go Daddy Blogcast bewerken.

3 Zoek de rekening van de blog die je zou willen aanpassen. Klik op 'Account beheren' naast die blog account.

4 Klik op "aanpassen" optie, die is gevestigd in de sectie "Design Blog 'van de Account beheren pagina.

5 Klik op de optie die u wilt aanpassen in uw blog. De opties zijn template afbeeldingen, kleuren, de kop- en voettekst ontwerp of afbeelding en CSS-stijlen. CSS-stijlen kunt doopvont kleuren en stijlen te veranderen.