Hoe te gebruiken Photoshop CS3 Brushes

Hoe te gebruiken Photoshop CS3 Brushes


Veel nuttige borstels zijn verkrijgbaar in Photoshop CS3. U kunt de standaard zachte en harde airbrush en inkt borstels gebruiken om te tekenen, maar daarnaast, Photoshop biedt verschillende textuur, geometrische en special effects selecties. Laad deze borstels in uw "Brush Picker" palet en ze gebruiken om originele patronen te maken. Gebruik Photoshop Lagen vermogen om complexe ontwerpen te bouwen. Speciale borstels, zoals de "Healing Brush," kan helpen met uw meest moeilijke fotografische retouchering banen.

instructies

1 Start uw computer en open Photoshop CS3. Selecteer "File" op de menubalk en vervolgens op "Nieuw" uit het submenu. Het venster "New File" wordt geopend. Selecteer "1024 x 768" van de "Presets" pull-down bar. Klik op "OK" om de instellingen te accepteren en om uw werk te openen.

2 Klik op het icoon "Foreground Color" aan de onderkant van de "Toolbox" palet. Kies een medium blauwe kleur van de "Color Picker." Kies "Edit", "Fill" en klik op "OK" om het scherm met de kleur te vullen.

3 Klik op het icoon "Brush" in het venster 'Extra'. Klik vervolgens op het pictogram "Brush Style" om de "Brush Picker" palet te openen. Vind de pijl aan de rechterkant van het palet en klik erop. De "Load Brush" verticale menu wordt geopend.

4 Kies "De geassorteerde Borstels" in het menu en klik op "Append" om uw nieuwe penselen toe te voegen aan de bestaande borstel selecties. Klik op het vakje "Foreground Color" en selecteer een zuivere witte kleur van de "Color Picker."

5 Klik op het icoon "Brush Style" om de "Brush Picker" palet te openen. Scroll naar beneden en klik op "Snowflake." Pas de "Master Diameter" slider naar "50 pixels." Stempel met je stylus op de grafische tablet. Dan, vegen de pen over het tablet. U bent schilderen met de stervorm.

6 Kies "Layer" en "New Layer" in de menubalk en pull-down menu. Klik op het icoon "Brush Style" en kies "Starburst Small" van de "Brush Picker." Stempel of tekenen over het tablet. Uw ster-uitbarsting vormen laag op de top van uw sneeuwvlok achtergrond.

7 Kies "File" en "Open" te selecteren en het imago van uw portret. Merk op dat het opent als een nieuw bestand. Kies "Layer" dan "Laag dupliceren" in de menubalk en de sub-menu. Selecteer "View" en "Werkelijke pixels" in de menubalk en pull-down menu. U ziet de afbeelding in groot detail.

8 Zoek een sproet of verkleuring van de huid u wilt vastleggen op het gezicht van het onderwerp. Klik op het icoon "Healing Brush" in de "Toolbox" palet. Houd de toets "Option" en klik op een duidelijk gebied van de huid, klik dan op het gebied dat u wilt corrigeren.

9 Stempel met je stylus of klik met de muis over de vlek gebied. Merk op dat Photoshop verwijdert het gebrek en vervangt deze door gladde pixels die overeenkomen met de omgeving.

Hints

  • Experimenteer met de "Stamp Tool" om te schilderen met een patroon.