Hoe kan ik Office 2007-bestanden te converteren naar een leesbaar formaat 2003

Microsoft Office 2007 maakt gebruik van een extended markup language (XML) formaat om de gegevens te coderen in uw documenten. Deze bestandstypen zijn niet direct compatibel met oudere versies van de Office-software, die geen gebruik maken van XML. Echter, Microsoft heeft een 'patch', dat is een soort van software die het mogelijk maakt uw 2003 office software te lezen en te communiceren met bepaalde Office 2007-bestanden vrijgegeven. Het downloaden en installeren van de Compatibility Pack zal u toelaten om te openen en te lezen Word, Excel en PowerPoint 2007-documenten in de software 2003. Sommige opmaak kunnen verloren gaan in de conversie, maar als je toestaan ​​dat de software om de 2007-documenten te converteren naar indeling 2003, kunt u vervolgens bewerken en opnieuw opslaan van de documenten als Office 2003-bestanden.

instructies

1 Bezoek Update.microsoft.com om alle belangrijke Windows-updates die u nog niet hebt geïnstalleerd, te downloaden en te installeren. Volg de instructies op de pagina voor een handmatige controle op updates als er geen recente updates worden weergegeven.

2 Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd als u een update te installeren.

3 Bezoek Microsoft.com/downloads en typ "Office Compatibility Pack" in het zoekvak.

4 Druk op 'Enter' op het toetsenbord, en klik vervolgens op "Microsoft Office Compatibility Pack voor Word, Excel en PowerPoint-bestandsindelingen."

5 Klik op de "Download" knop in het midden van de pagina. Als de download niet automatisch start, volg de instructies op het scherm dat verschijnt.

6 Volg elke prompt op het scherm dat verschijnt totdat het bestand is gedownload.

7 Dubbelklik op het gedownloade bestand, getiteld "FileFormatConverters.exe" en klik op "Run." Volg de verdere instructies op het scherm totdat het programma volledig is geïnstalleerd.

8 Lanceer Office 2003 en open het bestand Office 2007 in Word, Excel of PowerPoint als je normaal zou doen. Selecteer "OK" als er een dialoogvenster verschijnt met de mededeling dat sommige gegevens verloren kunnen gaan bij de conversie. Doorgaan na enige aanwijzingen totdat het bestand wordt geopend.

9 Selecteer "File" en vervolgens "Opslaan als" en voer een bestandsnaam in die u wilt gebruiken, die hetzelfde zijn als de originele bestandsnaam kan zijn. Selecteer een locatie om het bestand op te slaan.

10 Selecteer de standaard Word, Excel of PowerPoint-document type als de 'Opslaan als type' en klik op 'Opslaan'. Het document is volledig omgebouwd tot een 2003 Office-document en kan worden geopend door computers waarop Office 2003 zonder het compatibiliteitspakket.