Lexar Jump Drive Specificaties

De Lexar Jump Drive is een verwijderbare Universal Serial Bus opslagapparaat waarmee u op te slaan en de overdracht van bestanden van de ene computer naar de andere. De aandrijving is voorzien van een indicatielampje dat u laat weten wanneer een lezen of schrijven procedure plaatsvindt. De Lexar Jump Drive bevat ook een deksel op de USB-connector te beschermen. De drive is verkrijgbaar in verschillende maten gigabyte.

Grootte en encryptie Specificaties

De Lexar Jump Drive is beschikbaar in modellen zo klein als 4 GB tot 64 GB. Elke aandrijving model is compatibel met USB 2.0 en 1.1-poorten. De jump drives zijn voorzien van een wachtwoordbeveiliging optie, Secure II, evenals een bestand encryptie functie die anderen ervan weerhoudt toegang krijgen tot uw gegevens, indien de sprong drive wordt verloren of gestolen. encryptie De Lexar Jump Drive maakt gebruik van AES 256-bit technologie.

Partitioning

Elke sprong schijf bevat de mogelijkheid om aan te geven welke bestanden u wilt verzenden naar een andere computer en de mogelijkheid om de storage drive in "openbare" en "Secure" zones --- bekend als partitionering verdelen. Partitionering kunt u specifieke bestanden te beveiligen, zodat anderen ze niet kunnen openen als de sprong station maakt deel uit van een computer netwerkconfiguratie.

Installatie En Components

De Lexar Jump Drive vereist geen aparte USB-driver of software-installatie / toepassingsprogramma's. Uw Windows- of Mac-systeem herkent automatisch en installeert de sprong schijf via USB-drivers van het besturingssysteem. De Lexar Jump Drive is voorzien van een roestvrijstalen behuizing ondergebracht dat schoon veegt met de meegeleverde microfiber poetsdoek. de verpakking van de schijf is voorzien van een quick-start installatie gids en een garantie / registratiekaart voor de beperkte levensduur van het apparaat garantie.

PC en Mac Eisen

De sprong vereist een systeem met Windows 7, Vista, XP, 2000 of Mac OS 10, en één vrije USB-poort. De Lexar Jump Drive komt ook voorgeladen met "PowerToGo", een hulpprogramma waarmee u installeert en Windows-applicaties draaien direct vanaf de Lexar Jump Drive. De PowerToGo hulpprogramma is niet compatibel met Mac-systemen.