Hoe breng ik oude informatie van een oude computer naar een nieuwe computer?

Hoe breng ik oude informatie van een oude computer naar een nieuwe computer?


Overschakelen van een oude naar een nieuwe computer betekent het overbrengen van een aantal van uw oude bestanden - zoals uw e-mails, belangrijke documenten en muziek - om een ​​nieuwe harde schijf. U gebruikt een opslagapparaat, zoals een USB-stick, voor het verzenden van meer dan kleine bestanden van ongeveer 4.8 Gbps of minder. Dat, of in het geval dat de gegevens te groot zal zijn, moet u uw oude computer netwerk met de nieuwe met behulp van een-bestandsoverdracht wizard.

instructies

met USB

1 Kijk of je nieuwe en oude computers hebben beide een USB-aansluiting, dat is een kleine rechthoekige insert meestal te vinden in de voorkant of achterkant van een desktop computer, of aan beide zijden van een laptop computer. Flip opent handleiding van uw computer voor hulp uw USB-aansluitingen.

2 Sluit een high-speed USB-stick in de USB-aansluiting van uw oude computer naar kleinere bestanden over te dragen, onder 1 GB geheugen opslagcapaciteit. Deze overdracht van gegevens is zeer geschikt voor Word-bestanden en MP3-muziekbestanden - vooral als je een select aantal van de bestanden die u wilt overbrengen naar uw nieuwe computer.

3 Vind uw USB-opslagapparaat op het computernetwerk en open het. Je zal waarschijnlijk vinden in "My Computer." Dubbelklik op het pictogram van het USB-opslagapparaat en deze toepassing te openen.

4 Slepen en neerzetten of kopiëren bestanden selecteren en plaats ze hier. Dit is handig omdat je kunt zien welke bestanden zijn overgedragen aan het opslagapparaat - meestal met de naam van het bestand en de beschrijving in tact.

met Networking

5 Netwerk uw oude computer naar uw nieuwe computer om grotere bestanden te importeren - vooral bij de behandeling van meerdere gigabytes, zoals massale fotografische bestanden en muziek te downloaden. Deze grote file transfer is het meest betrouwbaar met een "Wizard Bestanden en overzetten" naar een back-up van uw bestanden te maken en stuur ze naar een nieuwe computer.

6 Steek de netwerkkabel in uw seriële poorten. De meeste pc's maken gebruik van een negen-pins seriële poort waarop u een "nulmodem seriële kabel" kan de stekker in het stopcontact. Macs vereisen een Firewire als een Ethernet-kabel. Zorg ervoor dat uw kabel geschikt is voor uw computer en lang genoeg om zowel de computer-poorten aan te sluiten is. Je computers wordt automatisch detecteren en de havens configureren vanaf hier.

7 Start Bestanden en instellingen overzetten Wizard op uw nieuwe computer. De meeste pc's zal u toelaten om de wizard te configureren door te klikken op "Start", "Alle programma's", "accessoires", "Systeemwerkset" en de "Wizard Bestanden en instellingen overzetten." Doe hetzelfde op uw oude computer.

8 Gebruik "Migration Assistant" als u bestanden overbrengen van een oude Mac naar een nieuwe Mac. Stel de Migration Assistant door te klikken op "Applications", "Utilities" en "Migration Assistant." Volg aanwijzingen stap voor stap vanaf daar.

9 Voltooi de setup richtingen. Op het einde, zal dit proces je een kans om te kiezen welke bestanden u wilt overbrengen, met inbegrip van over te dragen specifieke instellingen, documenten en programma's. Beide bestandsoverdracht wizards meestal pick-up alles. Als de wizard niet het geval is, slaat u de overige bestanden op uw USB-opslagapparaat.