Waarom is Spybot Search & Destroy Slow?

Spybot - Search & Destroy is een anti-malware applicatie voor Windows-besturingssystemen. Afhankelijk van meerdere factoren in de configuratie van uw computer, kan Spybot zijn prestatie potentieel te verliezen tijdens het scannen, reiniging, of het beschermen van uw computerbestanden.

Overmatig Malware Resultaten

Als uw computer zwaar besmet is, Spybot - Search & Destroy het algemeen zal het langer duren om uit te vinden, uit te roeien en te immuniseren uw systeem. Over het algemeen, hoe minder computer bedreigingen Spybot heeft om mee te werken, hoe sneller het zal klaar bent met het uitvoeren van een bepaalde taak.

Grote File Volume

Het aantal bestanden op uw computer rechtstreeks van invloed op de prestaties van het totale programma. Zoals Spybot scant door middel van een groot bestand-database, kan de CPU van uw computer vertragen, terwijl alle essentiële activiteiten worden geïnspecteerd. Dergelijke essentiële systeembestanden omvatten diensten, processen en uitvoerbare programma inzendingen.

Large Disk Capacity

Wanneer Spybot - Search & Destroy is het uitvoeren van een grondige inspectie malware, scant de capaciteit van uw hele schijf. Met een grote hoeveelheid ruimte inspecteren verhoogt effectief het programma verwerkingstijd.

Lage systeembronnen

Een veel voorkomend probleem dat indirect verhindert Spybot uit sneller hardlopen is onvoldoende geheugen, of het nu fysiek (RAM) of virtuele (paging file). Het verwerven van extra fysieke geheugen of die het gebruik van virtueel geheugen helpt meestal het probleem op te lossen.