Hoe te MMControl gebruiken in Visual Basic

Hoe te MMControl gebruiken in Visual Basic


De Microsoft Multimedia Control, of MMControl, is een Visual Basic tool die mediabestanden speelt. U zult niet vinden MMControl naar een van de standaard gereedschappen in je gereedschapskist te zijn, maar u kunt het toevoegen aan de lijst van de controles aan de lijst met onderdelen. U kunt MMControl toevoegen, zodat u audio- of videobestanden kunt integreren in uw project. Echter, MMControl accepteert slechts één bestand tegelijk, dus als u wilt uw eigen MP3-speler te creëren, moet u een array gebruiken om uw tracklijst te slaan.

instructies

1 Open een Visual Basic-project. Klik op "Project" in het menu, en selecteer "Components." Scroll naar beneden naar "Microsoft Multimedia Controle 6.0," en dubbelklik erop om een ​​vakje toe te voegen aan de selectie. Klik op "OK" om het venster te sluiten componenten. Dit voegt MMControl aan uw gereedschapskist.

2 Dubbelklik op het MMControl in de gereedschapset om een ​​toe te voegen aan uw formulier. Klik en sleep de controle naar een punt op het formulier waarmee u het nodig hebt.

3 Open het code-venster. Typ "Dim Tracklist (4) As String" aan de top. Dit zal een array die vijf tracks (genummerd van nul tot vier) zal houden te creëren. Typ "Dim tracknumber As Integer" naar een tellervariabele creëren.

4 Open de "Form_Load ()" functie. Type "Tracklist (0) = FILE_PATH" om je eerste baan te laden in uw array, waarbij "FILE_PATH" is de werkelijke locatie van uw MP3-bestand op uw computer. Doe dit opnieuw voor "track (Lijst (1)" tot "Tracklist (4)."

5 Typ "MMControl1.Command =" Open "" in de "Form_Load ()" functie om het apparaat te openen wanneer het programma wordt gestart. Typ "tracknumber = 0" op de volgende regel en "MMControl1.FileName = Tracklist (tracknumber)" op de lijn na dat. Typ "MMControl.Command =" Play "op de laatste lijn in de functie.

6 Open de functie "Form_Unload", en typ "MMControl.Command =" Sluiten "" om de controle te stoppen wanneer het programma eindigt.

7 Open de functie "MMControl1_NextClick". Typ de volgende regels:

MMControl1.Command = "Stop"

Als tracknumber = 4 Dan

tracknumber = 0

Anders

tracknumber = tracknumber + 1

Stop als

MMControl1.FileName = lijst (tracknumber)

MMControl1.Command = "Open"

MMControl1.Command = "Play"

8 Open de functie "MMControl1_PrevClick". Typ de volgende regels:

MMControl1.Command = "Stop"

Als tracknumber = 0 Then

tracknumber = 4

Anders

tracknumber = tracknumber - 1

Stop als

MMControl1.FileName = lijst (tracknumber)

MMControl1.Command = "Open"

MMControl1.Command = "Play"

9 Druk op "F5" om uw programma te starten en te luisteren naar je MP3's.