spoolsv.exe RemovalDe spoolsv.exe bestand wordt gebruikt door het Windows-besturingssysteem om het afdrukken functies te bedienen. Het loopt voortdurend op de achtergrond en afdruktaken en afdrukwachtrijen afhandelt. Omdat het bestand is universeel gebruikt op Windows-systemen, het is ook een favoriet doelwit van hackers op zoek naar malware te planten om toegang te krijgen tot uw computer. Indien nodig, kunt u de spoolsv.exe bestand te verwijderen van uw systeem voordat het veel schade doet.

instructies

1 Meld u aan om uw Windows-computer met een account die beheerdersrechten heeft.

2 Klik op de knop "Start" of icoon in de linker bovenhoek van het scherm. Selecteer de "Search" -functie. Typ "spoolsv.exe" in het dialoogvenster. Klik op "OK".

3 Controleer de resultaten voor de locatie van de "spoolsv.exe" bestand. Als het ligt ergens ergens anders dan "\ windows \ system32," het bestand kan een virus, trojan, worm of andere malware.

4 Download een virus scanner of het uitvoeren van een online-scan om te helpen uitvoeren van een "spoolsv.exe" verwijdering. Volg het programma advies te verwijderen of in quarantaine de malware programma.

5 Herstart uw systeem.

Hints

  • Bestanden verwijderen van uw computer kan het besturingssysteem te stoppen met werken veroorzaken. Raadpleeg een computer professional als u twijfelt over deze procedure.