Hoe kan ik uitschakelen Geschiedenis verwijderen in Internet Explorer met behulp van Regedit

Hoe kan ik uitschakelen Geschiedenis verwijderen in Internet Explorer met behulp van Regedit


Wissen van je browser geschiedenis is erg handig als u uw browsegeschiedenis privé te houden. Maar dit betekent ook andere mensen die uw computer gebruiken zoals kinderen-kunnen hun internetactiviteiten geheim te houden van je. Een kleine wijziging aan uw Windows-configuratie kan de mogelijkheid voor mensen om hun sporen schoon te maken na het gebruik van uw computer te verwijderen.

instructies

Windows 7 (Internet Explorer 8)

1 Klik op "Start" en selecteer het vakje "Search Programma's en bestanden". Typ "gpedit.msc" selecteer deze dan wanneer het verschijnt.

2 Van het linkerpaneel uit te breiden "gebruikers configuraties '>' Administrative Templates '>' Windows-onderdelen"> "Internet Explorer."

3 Vouw de map "Delete Browsing History" en kies "Zet Browsegeschiedenis verwijderen functionaliteit." Double-klik erop en selecteer 'Enabled. "

4 Klik op "OK". De knop "Verwijderen" zal nu worden uitgeschakeld vanaf het paneel 'Internet-opties in Internet Explorer 8.

Windows XP (Internet Explorer 6 + 7)

5 Klik op "Start" en vervolgens op "Run". Typ "regedit" en druk op enter.

6 Klik op "HKEY_CURRENT_USER" op het linkerpaneel uit te breiden. Dan "Software", "Policies ',' Microsoft ',' Internet Explorer ',' Configuratiescherm '.

7 Klik op 'History' in het rechterpaneel en verander de waarde op "1" Als er geen "History" entry beursgenoteerde klik met de rechtermuisknop op het venster en selecteer "Nieuw" en vervolgens "DWORD-waarde." Give it de naam "History" en zet deze op "1"

8 Reload Internet Explorer, en de "Clear History" knop wordt uitgeschakeld van "Internet-opties."