Hoe kan ik opnemen Streaming Video

Hoe kan ik opnemen Streaming Video


Kunt u een hulpprogramma van derden software te gebruiken om op te nemen streaming video van het internet. Kijk voor shareware en freeware dat is geschikt voor het opnemen van alle soorten van streaming video. Bijvoorbeeld, als je wilt een video van YouTube op te nemen, gratis gebruik maken van video-capturing software tools zoals Freerecorder 5, Debut Video en CamStudio. Je zult in staat om uw opgenomen video op te slaan in verschillende bestandsformaten en af ​​te spelen op een smartphone, mp3-speler of tablet-pc.

instructies

1 Download en installeer een video-capturing software tool van het internet. Gratis video-capturing tools zijn verkrijgbaar bij: Applian.com, Nchsoftware.com en Camstudio.org die u kunt gebruiken om een ​​streaming video op te nemen op uw computer. Dubbelklik op het pictogram executable en volg de installatie-instructies van de wizard. Dubbelklik op de video-capturing software tool om het programma te starten.

2 Ga naar een streaming video-website die u wilt gebruiken om een ​​videobestand op te nemen. Bijvoorbeeld, als u een videobestand van YouTube of een soortgelijke website opnemen, gebruikt u het zoekveld op de webpagina om het videobestand dat u wilt opnemen te lokaliseren. Voer een trefwoord of een videobestand naam en druk vervolgens op de knop 'Zoeken'. Wanneer de Web pagina wordt geladen in uw browser, klik op de "Pauze" knop als de video automatisch begint te spelen.

3 Keer terug naar de software tool video vastleggen en zoeken naar de "Open Recording Wizard" op het venster interface. Klik op de optie 'Record Something Right Now "in het menu. Kies de optie 'Capture een videoclip of Audio Archief van het internet. " Houd in gedachten dat verschillende soorten video vastleggen van gereedschappen hebben verschillende instructies.

4 Ga terug naar de streaming video website en druk op de "Play" knop om de video af te spelen. In enkele ogenblikken het URL-adres van de streaming video zal verschijnen in de interface venster de video-capturing software tool. Beweeg uw muiscursor over het URL-adres en links-klik erop om het adres te markeren. Klik op de "Add Selection As Nieuwe opname" knop. Klik op de "OK" knop.

5 Selecteer een video-optie uit het "Na Recording, Omzetten naar:" menulijst. Bijvoorbeeld, als u het videobestand formaat te converteren, zodat je het kunt spelen op je iPod, kiest u "Video-iPod" uit de menulijst. Druk op de tab "Output". Klik op het vakje dat is gelegen naast de optie, "To iTunes-bibliotheek toevoegen" en druk op de "OK" knop. Wacht tot de software tool video capturing eindigt converteren en importeren van de video-bestand op uw computer.

Hints

  • Om de mogelijkheid van inbreuk op het auteursrecht te voorkomen, zorg ervoor dat de video die u wilt opnemen bepaalt niet dat het is auteursrechtelijk beschermd materiaal. U moet mogelijk ook de toestemming van de oorspronkelijke eigenaar van een kopie van de video-bestand te verkrijgen.