Hoe te verwijderen van een AOL e-mailadres

Het is relatief eenvoudig om een ​​e-mailaccount met AOL te maken, maar het is niet zo gemakkelijk om een ​​te verwijderen. AOL biedt e-mail adressen aan betalende klanten, degenen die zich aanmelden voor gratis en iedereen die AOL Instant Messenger scherm naam creëert. Geen deactivering koppeling is bedoeld voor gebruikers van een van deze diensten, die een annulering betekent vereist een telefoontje, brief of fax.

instructies

1 Niet aanmelden bij uw e-mailaccount voor zes maanden de tijd om automatisch te deactiveren, als je het sluiten van een gratis account. Er is geen manier om een ​​AOL email account gekoppeld aan een AOL Instant Messenger-account volledig te verwijderen.

2 Bel 1-888-265-8008 om uw account te annuleren als u geabonneerd bent op AOL met een betaalde account. Dit is hun directe annulering lijn.

3 Zeg "annulering" wanneer uw oproep wordt beantwoord. Je zal in eerste instantie spreken met een geautomatiseerd systeem, maar na het beantwoorden van uw veiligheid vraag die je zal worden overgedragen aan een operator. Antwoord "nee" tegen alle offertes presenteren ze u te voorzien.

4 Print en het invullen van een eenvoudige PDF-formulier online op een website waarop mensen hun internet provider kan annuleren (zie bronnen), als u wenst om een ​​telefoongesprek te voorkomen. Mail het ingevulde formulier naar AOL op PO Box 65100, Sterling, VA 20165-8800. Het formulier kan ook worden gefaxt naar 703-433-7283.

5 Follow-up bij de schrapping van de e-mailaccount om ervoor te zorgen het is uitgeschakeld, vooral als u gebruik maakt van een betaalde account.

Hints

  • Als je een betalende abonnee AOL, kan secundaire e-mail accounts worden gewist door de Master-accounthouder online. De Master-account kan alleen worden gesloten door het volgen van de bovenstaande stappen.