Hoe om Knip Pieces in Adobe Illustrator CS2

Hoe om Knip Pieces in Adobe Illustrator CS2


Adobe Illustrator maakt het voor iedereen mogelijk om aantrekkelijke en nauwkeurige grafische kunstwerken. Het programma biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor het maken vormen en tekenen, en een uitstekende interface voor het combineren van objecten. De "Pathfinder" gereedschappen in Illustrator kunnen gebruikers gemakkelijk te snijden stukken uit de vormen en objecten geheel nieuwe te creëren, met slechts een enkele klik.

instructies

1 Open Illustrator en een nieuw document openen door te klikken op één van de opties in de kolom "Nieuwe" op het welkomstscherm.

2 Selecteer de 'Rectangle Tool "van het toolpaneel aan de linkerkant van het doek. Klik en sleep diagonaal op uw tekengebied om een ​​rechthoek dat als de vorm zul je een stuk gesneden uit zal dienen te creëren. Houd de toets "Shift" tijdens het slepen om de verhoudingen beperkt tot een vierkant te houden.

3 Klik en sleep een tweede rechthoek binnen van de eerste. Deze tweede rechthoek bovenop de eerste standaard geplaatst.

4 Selecteer de 'Selection Tool "uit het Hulpprogramma Configuratiescherm en klik op de tweede rechthoek. Houd de toets "Shift" en klik op de tweede rechthoek ook. Beide rechthoeken zijn nu geselecteerd.

5 Selecteer 'Venster> Pathfinder "in het menu van de toepassing aan de bovenkant van het scherm. Dit opent de "Pathfinder" palet, waarmee u te werken met meerdere vormen. Selecteer de "Minus Front" optie onder "Shape Modes." De icoon is een wit vierkant in de voorkant van een grijze. Dit zal de vorm van de tweede rechthoek die u uit de eerste rechthoek gecreëerd snijden.

Hints

  • Dit proces werkt met alle Illustrator gereedschappen vorm en tekening. U kunt elke vorm die u wilt van een andere vorm te snijden. Probeer het gereedschap Pen of potlood tool voor het maken van onregelmatige vormen.