Hoe maak je een Windows XP Genuine Validation Fix

Hoe maak je een Windows XP Genuine Validation Fix


Windows XP Genuine Advantage is een validatie programma dat Microsoft gebruikt als een anti-piraterij maatregelen. Het programma controleert uw Windows-product om te bevestigen heeft het een geldige productcode. De productcode Windows is een uniek nummer dat uw exemplaar van Windows XP identificeert. Activering is nodig om bepaalde Windows-updates te krijgen en hebben volledige functionaliteit van het besturingssysteem nadat het besturingssysteem heeft gedurende 30 dagen geïnstalleerd. U kunt fouten die moeten worden vastgesteld tegenkomen voordat u uw besturingssysteem goed kunnen valideren.

instructies

1 Ga naar Microsoft's Windows Genuine Advantage website (zie bronnen) met Internet Explorer.

2 Klik op de knop "Start Diagnostics" op te lossen eventuele problemen met de configuratie van uw computer kan worden ondervinden met Windows Genuine Advantage.

3 Klik op "Run" om het diagnose-instrument uit te voeren.

4 Klik op "Doorgaan" om de diagnostische tool om uw computer te scannen.

5 Klik op "Los" als de Windows Genuine Advantage-validatie-instrument meldt fouten die het kan repareren. Windows Genuine Advantage diagnostisch hulpmiddel kan gedetailleerde instructies voor configuratie en het oplossen van problemen kan het niet automatisch herstellen door de software. Deze oplossingen omvatten het wijzigen van de instellingen over bepaalde aspecten van Windows en Internet Explorer of bewerken van het register. Volg de instructies nauwkeurig bepaald, vooral als je aan het doen bent register bewerkingen.