Hoe maak je een RCA Outlet installeren op uw computer

Veel computers hebben s-video-aansluitingen aan de beelden op een televisie of projector, maar s-video kan audiosignaal niet dragen. Zelfs computers met high-definition multimedia interface-poorten mag geen geluid via HDMI. Dat betekent niet dat je opgescheept met een inferieure geluidsbron, maar, omdat je een RCA uitgang met behulp van een adapter is aangesloten op de hoofdtelefoon-poort van de computer kunt installeren. De computer zal de adapter als een koptelefoon te zien en het geluid verzenden via de RCA kabels.

instructies

1 Steek de RCA-kabel aangesloten op uw audio-apparaat in de rode en witte audio connectors op de adapters. De aansluitingen op de adapter en kabel zijn gecodeerd rood en wit. Overeenkomen met de kleuren of de audiokanalen zal worden teruggedraaid.

2 Zoek de hoofdtelefoon-poort op uw computer. Op desktop-pc's, zijn ze meestal op de achterkant van de computer, maar sommige gevallen kan een tweede poort aan de voorkant of bovenkant hebben. Op laptops of tablet-pc's, zijn ze meestal gelegen langs een rand.

3 Steek de 3,5 mm male connector van de adapter in de microfoon van de computer. Zorg ervoor dat de stekker gaat in de hele weg. De plastic behuizing van de connector moet gelijk zijn met de haven zitten.