Hoe kan ik WPS document te converteren naar Adobe Acrobat

Hoe kan ik WPS document te converteren naar Adobe Acrobat


Microsoft Works Tekstverwerker-documenten gebruiken de extensie WPS. In tegenstelling tot de nieuwere MS Office-pakket, gaat de MS Works suite van applicaties die niet zijn voorzien van een PDF-functie, zodat WPS documenten moeten worden geopend in MS Works opslaan in andere bestandsformaten. Installeer een virtuele PDF-printer op uw computer om PDF-documenten die leesbaar in Adobe Acrobat worden opgeslagen. Acrobat Standard en Professional edities automatisch een virtuele PDF-printer te installeren. De nieuwste versies van een aantal virtuele printer hulpprogramma's bieden een drag-and-drop-functie voor vele soorten bestand om te zetten zonder dat de oorspronkelijke toepassing (echter, is WPS niet ondersteund).

instructies

1 Lancering Microsoft Works en open de tekstverwerker module.

2 Open het gewenste .WPS document door "Open" onder "File" te selecteren in de bovenste menubalk, het kiezen van het bestand en klik op de knop "Open".

3 Selecteer "Print" onder "File" in de bovenste menubalk.

4 Selecteer de virtuele PDF-printer uit de lijst met beschikbare printers, zoals PrimoPDF, CutePDFor Go2PDF (zie bronnen voor links naar virtuele printer software gratis).

5 Selecteer de afdrukstand (dat wil zeggen, liggend of staand) en het papierformaat (bijvoorbeeld Letter 8,5 "x 11") van de opties onder het tabblad "Pagina-instelling".

6 Klik op de of "Print" knop "OK" om een ​​map te openen.

7 Typ de bestandsnaam in het veld naast "Document naam," selecteert u de doelmap en klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Overweeg het opslaan van WPS documenten in DOC (Microsoft Word) bestandsformaat zodat de bestanden direct kunnen worden omgezet naar PDF met drag de virtuele printer hulpprogramma's en drop-functie: Klik om het gewenste bestand te selecteren en houd de muisknop ingedrukt om het bestand te slepen over de printer hulpprogramma pictogram om een ​​PDF-bestand van het DOC document automatisch te genereren.