Hoe maak je een PC Reimage

Hoe maak je een PC Reimage


Reimaging een PC is eenvoudig met behulp van een Windows-installatieschijf of reparatie schijf. U kunt uw computer te herstellen van een systeem back-up afbeelding die u eerder hebt gemaakt met behulp van. Dit is een goed idee wanneer systeembestanden van uw computer beschadigd zijn geworden en zal de computer niet meer opstarten, wanneer u uw harde schijf zijn veranderd, en in vele andere situaties. Omdat je het een systeem met Windows kunt maken, is dit een zeer nuttig instrument. U kunt de schijf gebruiken om het beeld van het systeem op te slaan op uw harde schijf.

instructies

1 Zet de computer aan en plaats uw Windows-installatie of reparatie schijf. Als het beeld van uw systeem is opgeslagen op een externe harde schijf, zorg ervoor dat de schijf is op de computer aangesloten en is ingeschakeld. Herstart de computer.

2 Druk op een toets als u wordt gevraagd om op te starten vanaf de schijf.

3 Klik op "Next" en "Uw computer herstellen." Klik op "Next" en "System Image Recovery."

4 Klik op "Selecteer het systeem" en "Next." Zoek en klik op de afbeelding systeem bestand dat u wilt gebruiken en klik op "Next" en "Finish."

5 Wacht tot de reimaging proces te voltooien. Dit kan enkele uren duren. Niet de macht van de computer uit, verwijder de schijf of maak de externe schijf tijdens reimaging.