Wezenlijke kenmerken van Apple Computers

Wezenlijke kenmerken van Apple Computers


Apple computers hebben een duidelijke besturingssysteem en andere functies die alleen beschikbaar zijn op Macs. Apple's hardware-ontwerp, zoals de all-in-one iMac, de oorspronkelijke iMac met zijn felle kleuren, en het bereik van de notebooks, het verenigen van het merk. Bovendien zijn er nieuwe functies in het besturingssysteem geïntegreerd gebruik van een Mac-computer, iPad, telefoon of iPod met de Apple iTunes en Apps winkels, waardoor klanten met een gestroomlijnde Apple ervaring.

Hardware

Apple computers staan ​​bekend om hoogwaardig design waarden. De oorspronkelijke iMac gebruikt juweel-achtige, heldere kleuren voor de behuizing. De iMac all-in-one wordt geleverd in twee schermformaten - 21,5 en 27,5 inches - en heeft een aluminium behuizing in plaats van de witte behuizing die ook kenmerkend was Apple. Het is de oorspronkelijke alles-in-één computer, waardoor de noodzaak voor torens en vele kabels. De MacBook Air weegt ongeveer 3 pond., Waardoor het de lichtste notebook op de markt vanaf de datum van publicatie, en de karakteristieke aluminium behuizing van de MacBook Pro-versies ervoor te zorgen dat het merk is herkenbaar overal.

Besturingssysteem

In 1984 introduceerde Apple de eerste versie van de Macintosh personal computer, die kwam gebundeld met de Mac OS-besturingssysteem. Op dat moment werd aangeduid als "systeemsoftware." Apple introduceerde zijn Mac OS X, de meest recente editie, in 2001, met een aantal updates na dat. Apple computers verschillen van Windows-pc's, omdat het bedrijf dat de hardware maakt ook maakt het besturingssysteem; Apple zegt dat dit zorgt voor het Mac OS en de processor werken samen om een ​​soepele prestaties te leveren. Elke Mac-versie van OS X is vernoemd naar een grote kat; de achtste versie, uitgebracht in juli 2011, is de codenaam Lion.

Het dok

De dock is een essentieel onderdeel van het besturingssysteem. Het ligt aan de onderkant van het scherm en stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen en de lancering apps snel. Het pictogram graphics voor de apps, zoals Safari, de eigen browser van Apple en iTunes, de hub app voor muziek en podcasts, zijn gemakkelijk te herkennen. U kunt aanpassen welke apps verschijnen in de dock, en de Stacks faciliteit maakt snelle toegang tot downloads en documenten. OS X 10.6 (Lion) omvat Launchpad, een nieuwe tool voor het opslaan en het gebruik van apps gekocht bij de Apple App Store.

vinder

Finder is de tool voor de toegang tot een van uw mappen, bestanden en documenten. U kunt bestanden op type of datum te regelen, en er zijn andere andere manieren van het regelen van bestanden voor gevorderde gebruikers. Bovendien, als u niet meer weet welke map die u hebt een document zet je kunt Spotlight of QuickLook gebruiken om het te vinden. U kunt zoeken op onderwerp zinnen als je de naam van het bestand niet kan herinneren en het zal u de relevante bestanden te tonen. Je hoeft niet eens om het bestand te openen om te zien of het de juiste is: het indrukken van de spatiebalk in QuickLook geeft u een screenshot van de inhoud van het bestand.