Hoe u uw computer Sound Louder Met Freeware

Hoe u uw computer Sound Louder Met Freeware


Welke bepaalt hoe luid een computer geluiden is de geluidskaart en het volume van het geluid enigszins gespeeld maar grotendeels de sterkte van een computer wordt bestuurd door de luidsprekers. Dit is moeilijkst om mee te werken wanneer u probeert om het volume van een laptop te verhogen, omdat de luidsprekers zijn ingebouwd in de computer. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je hoort wat er hard genoeg op uw computer.

instructies

1 Het volume hoger zetten. Dubbelklik op het luidsprekerpictogram op de taakbalk. Klik op de schuifbalk en sleep de verschillende volume-instellingen de hele weg naar de top.

2 Bevestig externe luidsprekers. In een desktop kunt u verschillende luidsprekers. Zelfs in een laptop is er meestal een audio-poort waar u externe luidsprekers kunt aansluiten. Gebruik een krachtige speaker en je zal het volume toenemen.

3 Download een gratis programma zoals Audacity. Audacity is een gratis audio-editing programma. Open Audacity of een ander programma en gebruik het menu "Bestand" te lokaliseren en importeer het geluidsbestand dat u wilt luider horen. Selecteer het hele bestand door te klikken op "Edit" en vervolgens "Select" en "all." Klik op het menu "Effect" en kies "Amplify." Selecteer een bedrag dat door versterken in decibels of gebruik een schuifregelaar om het volume omhoog. Sla het bestand op uw computer dan luisteren naar en het zal luider.