Verbinding maken met de Exchange Server met Outlook Express

Verbinding maken met de Exchange Server met Outlook Express


Microsoft Outlook Express is een e-mail client die u toelaat om verbinding te maken met e-mailservers, waaronder Exchange. Exchange is een e-mailserver gebruikt in kleine tot grote bedrijven. Het verzendt en ontvangt e-mail voor een organisatie. Aangezien zowel Exchange en Outlook Express zijn beide ontwikkeld door Microsoft, de configuraties voor de e-mailclient zijn eenvoudig en gemakkelijk te beheren. Zolang de beheerder een Exchange-account is geconfigureerd voor u, kunt u snel verbinding maken met Outlook Express.

instructies

1 Open uw Outlook Express e-mail software. Na het opent, klik op de "Tools" menu-item. Uit de lijst met opties, klikt u op "Accounts." Dit opent een nieuw venster waarin u configureert uw Outlook-accounts.

2 Klik op de knop 'Toevoegen'. Selecteer "Mail" uit de lijst van soorten accounts toe te voegen. In het eerste venster dat verschijnt, voert u uw volledige naam in het tekstvak en klik op de knop "Volgende". De naam die u invoert is wat wordt weergegeven wanneer de ontvanger uw e-mailbericht ontvangt.

3 Vul uw e-mailadres in het tekstvak. Dit is de volledige naam zoals "[email protected]" Klik op de knop "Volgende".

4 Selecteer het type van de inkomende e-mail server. Deze instelling wordt gegeven aan u door uw beheerder. Het type e-mailserver is meestal POP3, maar anderen zijn onder andere IMAP en HTTP. Voer de naam van de Exchange-server in het tekstvak "inkomende post."

5 Voer de uitgaande mailserver naam. Dit is ook een instelling die door de netwerkbeheerder. Klik op de knop "Volgende".

6 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw Exchange-account. Nadat u deze informatie in te voeren, klikt u op de knop "Volgende". Klik op de "Finish" knop aan het overzichtsscherm. Outlook Express is nu geconfigureerd voor Exchange.