Hoe te verkleinen Fotoformaat zonder gebruik van HP

Na het scannen van een foto uit uw collectie met behulp van uw HP-scanner of all-in-one printer, kunt u ook het formaat wilt verkleinen, zodat de gescande afbeelding neemt minder ruimte op uw harde schijf. Als u per ongeluk de originele HP beeldbewerkingssoftware verwijderd, of je gewoon niet willen gebruiken om wat voor reden, zijn er opties beschikbaar. Van online resizing tools waarmee u gratis beeldbewerkingsprogramma's, zijn er verschillende manieren om de grootte van een foto opgeslagen op uw computer te verminderen.

instructies

afbeelding Optimizer

1 Navigeer naar de webpagina genaamd "Image Optimizer." Scroll naar beneden naar de sectie "Uw Beeld" van de "Optimize Now" rubriek. Klik op de knop "Bladeren".

2 Zoek de foto die u nodig hebt om te wijzigen en dubbelklik op de bestandsnaam. Klik op de "Quality" drop-down menu en kies de beeldkwaliteit die u wilt gebruiken, zoals "Best Quality" of "minimale bestandsgrootte."

3 Typ uw gewenste lengte en breedte, in pixels, in de "Max Length" en "Max breedte" tekstvakken. Bijvoorbeeld, type "300" in elk vak als u de afbeelding wilt verkleinen tot 300 x 300.

4 Klik op 'Optimaliseren Now. " Selecteer "downloaden naar uw computer" en klik op "Opslaan" om de bijgewerkte opname op de harde schijf van uw computer op te slaan.

Shrink Pictures

5 Navigeer naar de "Shrink Pictures" Web-pagina en scroll naar beneden naar de "Resize Images" rubriek. Klik op "Bladeren" en zoek het beeld dat u wilt verkleinen.

6 Klik op de naam van de afbeelding en kies 'Openen'. Klik op de radioknop voor het beeldformaat dat u wilt gebruiken, of typ een aangepaste afbeelding grootte in de "Custom" tekstvak. Klik op de "Good", "beter" of "Best" radio knoppen om de beeldkwaliteit, die zal veranderen hoeveel ruimte het bestand in beslag neemt op uw harde schijf te bepalen.

7 Kies de "Resize" optie en klik op "Download deze foto nu" om het beeld op te slaan met zijn nieuwe grootte.

Photoscape

8 Ga naar "Photoscape" op het web en op het pictogram "Editor" aan de bovenkant van het venster. Blader door de browser aan de linkerkant van het venster en zoek het beeld dat u wilt wijzigen.

9 Dubbelklik op de naam van de foto om de foto aan de rechterkant van het scherm te laden. Klik op de "Resize" knop aan de onderkant van de foto.

10 Kies "Stel Width" en typ de totale breedte, in pixels, die u wilt gebruiken voor het beeld. Klik op 'OK'. Kies "Resize" opnieuw en klik op "aanpassen Hoogte."

11 Typ de hoogte die u wilt gebruiken voor de afbeelding en kies "OK". Klik op de knop "Save" in de rechterbenedenhoek uiteinde van het scherm om de afbeelding op te slaan met zijn beperkte omvang.