Hoe te verwijderen van de Trojan Horse Generic_C

Hoe te verwijderen van de Trojan Horse Generic_C


Trojan Horse Generic_C is een lid van de Trojan Generic familie van downloader Trojans. Een downloader Trojan is een Trojaans paard dat een gat in de beveiliging op uw computer, die vervolgens door een externe hacker wordt gebruikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie en downloaden van extra Trojaanse paarden en virussen op uw computer geopend. Bovendien kan Trojan Horse Generic_C uw computer vertragen, verander je internet en desktop-instellingen, uw beschikbare geheugen verminderen en overstromingen uw computer met pop-up advertenties.

instructies

Run antivirusprogramma

1 Open uw antivirusprogramma. Als u niet beschikt over een antivirusprogramma, overweeg dan het downloaden van Windows Defender of AVG (zie bronnen). Windows Defender en AVG zijn gratis antivirus programma's.

2 Update uw antivirusprogramma's. De meeste antivirusprogramma's hebben een knop 'Update'. Een antivirusprogramma moet up-to-date te detecteren en te verwijderen van de nieuwste virussen.

3 Voer een volledige scan van uw computer met behulp van uw antivirusprogramma. Sommige antivirus programma's hebben een optie 'quick scan'. Toch zal een quick scan alleen zoeken in de gebieden van uw computer waar een virus is het meest waarschijnlijk te verbergen. Het runnen van een volledige scan van uw computer met een up-to-date antivirus programma moet detecteren en verwijderen van het Paard van Troje Generic_C. Als dit niet gebeurt, gaat u verder met de volgende stappen.

Einde Infected Processen

4 Druk op 'Ctrl + Alt + Delete. "

5 Klik op de "Task Manager," en klik vervolgens op het tabblad "Processen."

6 Beëindig alle vermeld onder de "Stop Generic Processes" rubriek (Zie de FasterPCCleanClean.com Resource) processen. Om een ​​proces te beëindigen, klik met de rechtermuisknop op en selecteer "Proces beëindigen."

Verwijder geïnfecteerde DLL-bestanden

7 Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op de "R" The Run wordt geopend.

8 Typ "cmd" (zonder de aanhalingstekens) in het vak Uitvoeren en klik op "OK." De Command Prompt opent.

9 Type "regsvr32 / u SampleDLLName.dll" in de opdrachtprompt en druk op Enter. Merk op dat "SampleDLLName.dll" moet worden vervangen door de onder het dossier van de "Get Rid van Trojan Generic DLL's" richting (zie FasterPCCleanClean.com Resource). dit moet worden herhaald voor elke genoemde bestand.

Verwijder geïnfecteerde bestanden

10 Klik op het menu "Start".

11 Klik op het vakje "Search Programma's en bestanden".

12 Zoek en alle vermeld onder de bestanden verwijderen "Verwijderen Trojan Generic Files" rubriek (zie FasterPCCleanClean.com Resource). Om een ​​bestand te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen."

Verwijder geïnfecteerde registersleutels

13 Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op de "R" The Run wordt geopend.

14 Typ "regedit" (zonder de aanhalingstekens) in het vak Uitvoeren en klik op "OK."

15 Toon alle van de onder de "Remove Trojan Generic registersleutels" rubriek en te verwijderen registersleutels (zie FasterPCCleanClean.com Resource). Als u een registersleutel te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op en kies "Verwijderen."