Hoe kan ik de T-shirt kleuren veranderen in afbeeldingen?

Hoe kan ik de T-shirt kleuren veranderen in afbeeldingen?


Als de kleur van een T-shirt komt helemaal verkeerd in een beeld, imaging software maakt het proces van het veranderen van de kleur eenvoudig en gestroomlijnd. Het veranderen van de kleur met behulp van Adobe Photoshop, de populairste en meest voorkomende imaging software, duurt een paar minuten van uw tijd. Wilt u uw foto's online te bewerken, Photoshop Express is beschikbaar op phptoshop.com. En, als je een andere afbeelding software te gebruiken, de opties en selecties moeten vergelijkbaar zijn.

instructies

1 Open Adobe Photoshop of andere beeldbewerkingssoftware.

2 Selecteer de kleur vervanging tool. De icoon is een klein plein met een verfborstel en een gebogen lijn met pijlen aan beide kanten. Het is gelegen aan de zijkant bar. Als u een moeilijke tijd vinden deze tool, type "kleur vervanging" in het Help-onderwerp. Het zal je laten zien waar het gereedschap zich op uw scherm.

3 Selecteer een penseeluiteinde groot genoeg zijn om de meeste van de T-shirts van in de afbeelding. Als het shirt neemt het grootste deel van de afbeelding, kiest voor een groter borstel.

4 Klik op de "Once" optie en klik op de T-shirt om het te selecteren als de kleur en de locatie van de kleur wordt vervangen.

5 Stel de limieten. Selecteer "Find Edges" te zorgen voor de kleur vervanging vervangt de gehele T-shirt en niet alleen een deel ervan.

6 Stel de tolerantie. Voer een percentage van 0 tot 255, het coƶrdineren van hoe ver van de oorspronkelijke kleur die u wilt afwijken. Als de nieuwe kleur dichtbij is, kies dan een laag percentage. Als de kleur is totaal anders, of zijn er vele tinten in het T-shirt, kiest voor een groter percentage.

7 Klik op "Anti-alias" om gladde randen te creƫren.

8 Kies een kleur om de originele T-shirt kleur te vervangen. U kunt een kleur uit het beeld te selecteren door met de muis de cursor op de gewenste kleur en klikken. Als alternatief kunt u kiezen uit het kleurenwiel kleuren.

9 Breng de nieuwe kleur. Klik op het T-shirt waarvan de kleur die u wilt vervangen in het beeld. Gebruik het penseel op de afbeelding om te bewegen over, totdat het gehele oppervlak van het shirt is verzadigd met de nieuwe kleur.