Software voor thuiszorginstellingen

Home gezondheid agentschap software helpt u om effectief de bedrijfsvoering op uw kantoor te beheren. De software kan bestaan ​​uit verschillende onderdelen, zoals facturering, debiteuren, human resources en documentatie.

Kenmerken

Home gezondheid agentschap software kan komen met een scheduler functie. Dit stelt u in staat om te plannen en te controleren patiënt bezoeken. Het kan ook bijhouden van de kosten, kilometerstand en opmerkingen. U kunt ook afspraken inplannen en kijk naar hen op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis.

Mobiliteit

Home gezondheid agentschap software kan ook een web-based application.You hoeven niet te worden in het kantoor om dit soort software te gebruiken. U kunt ook verschillende apparaten, zoals laptops, tablet PC's en smartphones om toegang tot de gegevens te gebruiken. Home gezondheid agentschap software kan ook worden geleverd met een rapportage-functie waarmee u rapporten naar Portable Document Format (PDF), Microsoft Excel en Word exporteren.

voordelen

Home gezondheid agentschap software helpt uw ​​medewerkers productiever te maken. Ze kunnen de software gebruiken om assessments in te vullen en in te voegen en te bekijken notities in plaats van papierwerk, die gemakkelijk kunnen worden misplaatst voltooien.