Hoe maak je een Quad processor installeren in een m17x

Hoe maak je een Quad processor installeren in een m17x


De Alienware m17x laptop is voorzien van een Intel Core-processor, met opties, variƫrend 2,93-3,33 GHz. Hoewel de processor biedt voldoende snelheid voor gaming toepassingen, zal er uiteindelijk een tijd komen wanneer er nieuwe software nog meer rekenkracht vereisen. Een quad-core processor bevat vier afzonderlijke cores, die meer snelheid dan een single core processor kan tippen aan te bieden. Het upgraden van de bestaande processor een quad core unit is tijdrovend, maar het is zeker de moeite waard.

instructies

1 Open het M17X & # 039; s menu "Start" en selecteer de "Shut Down" -functie. Verwijder de Alienware & # 039; s voedingskabel en alle apparaten die zijn aangesloten op de USB-poorten loskoppelen.

2 Sluit de Alienware & # 039; s-scherm en stel het apparaat ondersteboven op een vlakke werkgebied. Zoek de zwarte, rechthoekige batterijvergrendeling in de buurt van de top van de zaak. Schuif de vergrendeling naar rechts en trek de hele accu uit de m17x.

3 Verwijder de twee Phillips schroeven gepositioneerd net onder de lege batterij baai. Deze schroeven houden de plastic klepje onderaan de m17x. Schuif uw nagels of de rand van een platte schroevendraaier onder de bovenste naad van de vierkante plastic klepje.

4 Trek het compartiment naar u toe en volledig te verwijderen uit de m17x. Zoek de zwarte plastic koelventilator in de buurt van de onderkant van de zaak. Verwijder de drie schroeven die de ventilator op zijn plaats.

5 Koppel de multi-gekleurde kabel aan de bovenkant van de ventilator en til de ventilator uit de m17x. Verwijder de twee schroeven boven de lege ruimte waar de ventilator is gelegen geplaatst, omdat deze schroeven houden de kap van zijn plaats aan de andere kant van de laptop.

6 Flip de M17X rechterzijde en open het beeldscherm. Zoek de zwarte plastic kap van boven de laptop & # 039 geplaatst; s toetsenbord. Wig het einde van een platte schroevendraaier onder de uiterst links eind van de controle terug.

7 Trek de knop te dekken tot aan haar gehecht ribbon-stijl moederbord kabel zichtbaar wordt. Koppel de kabel van het moederbord poort en zet de controle deksel opzij.

8 Verwijder de vijf Phillips schroeven geplaatst langs de bovenkant van de m17x & # 039; s-toetsenbord. Trek het toetsenbord naar u toe en zet het neer op de m17x & # 039; s polssteun. Koppel de platte, grijze kabel lopen van het centrum van het toetsenbord op het moederbord.

9 Pak de rand van de plastic polssteun en schuif het naar u toe. Stel de polssteun van de m17x laptop. Verwijder de twee Phillips schroeven aan de rechterbovenhoek einde van de m17x dat de plastic kap stuk boven het moederbord te houden.

10 Koppel de twee witte kabels aan de rechterkant van het magnesium deksel. Verwijder de tien schroeven zich in het midden en onderkant van het deksel over het moederbord. Elke schroef is gemerkt met een "P"

11 Pak de linker- en rechterkant van het deksel en trek het van de m17x. Zoek de koperkleurige processor koellichaam aan de bovenkant van het moederbord. Verwijder de zes schroeven aan weerszijden van het koellichaam.

12 Trek het koellichaam van de m17x. Veeg de onderkant van het koellichaam met een zachte doek om het overtollige koelpasta te verwijderen. Raak de onderkant van het koellichaam apparaat niet aan met uw vingers.

13 Zoek de M17X & # 039; s bestaande vierkante processor, die is geplaatst in het kader van het koellichaam. Gebruik een platte schroevendraaier om de processor & # 039 te zetten; s vergrendeling met de klok mee. Houd de bovenkant en de onderkant van de processor en trek het van de processorsocket.

14 Plaats de quad processor in de processorsocket en duw de processor iets lager. Draai de borgschroef linksom. Vervang alle onderdelen die u in de omgekeerde volgorde om uw Alienware m17x laptop weer in elkaar eerder verwijderd.

Hints

  • Om uw nieuwe quad processor koel te houden, kunt u nieuwe koelpasta aan. Koelpasta misschien al van uw nieuwe processor of u kan nodig zijn om apart te kopen tegen een computer onderdelen retailer. Volg de pakketrichtingen een dunne laag thermisch vet op de bovenzijde van de processor na de installatie in de m17x & # 039; s socket.
  • LGA775 quad processors zijn beschikbaar via online computer onderdelen retailers.