Hoe maak je een MacBook Cooler

De MacBook is een populaire laptop computer ontwikkeld door Apple. Terwijl over het algemeen als betrouwbare computers, ze hebben een aantal zwakke punten, zoals problemen met oververhitting. Hoe meer taken van een MacBook presteert in een tijd, hoe heter de binnenkant onderdelen geworden. Niet alleen kan een hoge temperatuur veroorzaken hardwareproblemen na langere tijd, maar het kan ook brandwonden veroorzaken. Gelukkig kunnen deze problemen meestal vermeden goedkope items.

instructies

1 Spray elektronische stofdoek in alle openingen in de MacBook. Als de openingen zijn verstopt met stof of het haar, kan warmte worden voorkomen ontsnapt de binnenkant van de computer.

2 Gebruik de MacBook alleen op een harde ondergrond. Bij gebruik op zachte ondergrond, zoals een bed of tapijt, alle luchtstroom naar de onderzijde van de computer volledig geblokkeerd, hetgeen op zijn beurt voorkomt dat de laptop afkoelt efficiƫnt.

3 Plaats een rechthoekige potlood gum onder elke hoek van de MacBook. Dit zal de computer verhogen en te zorgen adequate luchtstroming langs elke kant. De gum materiaal zal ook een non-slip oppervlak.

4 Plaats de computer op een laptop cooling pad als een laatste redmiddel als de andere technieken zijn niet effectief. Deze cooling pads lopen meestal uit een USB-kabel en hebben een ventilator die constant blaast de lucht aan de onderkant van de laptop.

Hints

  • Als u regelmatig vervoer of opslag van de MacBook in een draagtas, zorg ervoor dat je het te sluiten alvorens het in de zaak. Zelfs als de computer in de slaapstand staat, kan het nog steeds oververhit raken in een afgesloten ruimte.