Waarom kan ik niet installeren Java Runtime op mijn computer?

De meeste van de tijd, het installeren van de Java Runtime Environment is net zo makkelijk als het downloaden en uitvoeren van de installer die door Sun Microsystems. Soms kunnen er problemen.

Waarom kan ik niet installeren Java Runtime op mijn computer?

Meestal, Java Runtime is eenvoudig.

Met behulp van een Download Accelerator

Veel populaire Download Accelerator of Download Manager pakketten kunnen interfereren met downloads van Sun door het blokkeren van pop-ups of door het opzetten van proxy-servers die interfereren met de download.

Niet met behulp van Windows 98 (Second Edition) or Better

De JRE (of Java Runtime Environment) kan niet worden uitgevoerd onder Windows 95 of een ongepatchte versie van Windows 98. Op dezelfde manier, als je Linux gebruiker, de JRE vereist een relatief nieuwe versie van Linux.

Niet voldoende vrije schijfruimte

De JRE vereist 56 MB en 110 MB schijfruimte, afhankelijk van het gebruikte besturingssysteem. Als deze ruimte niet beschikbaar is, zal de installatie mislukken.

Niet genoeg geheugen

De JRE vereist 64 MB tot 128 MB RAM vrij te bedienen. Om de Java Runtime Environment wilt gebruiken, moet u meer RAM-geheugen te kopen.

Het hebben van een niet-ondersteunde CPU

Dit moet geen probleem zijn als bijna alle moderne personal computers gebruik maken van de Intel X86 of AMD-architecturen. De JRE ondersteunt ook Sun's SPARC architectuur. Een CPU architectuur veelvuldig gebruikt die ondersteund is de IBM PowerPC, die werd gebruikt in veel Apple computers verkocht vóór 2006. In dit geval zijn er externe JREs mogelijk, met de opmerkelijkste zijn IBM OpenJDK.

In een Embargo Land

Om juridische redenen, zal Sun Microsystems geen downloads van de JRE te landen die embargo onder de Amerikaanse en andere wetten toestaan. Deze omvatten Cuba, Iran, Myanmar / Birma, Noord-Korea, Soedan en Syrië.