Hoe maak je Skype werken in de VAE

Hoe maak je Skype werken in de VAE


Internet in de Verenigde Arabische Emiraten gaat door Etisalat, de enige internet service provider in het land. Helaas, Etisalat blokken veel sites op het internet, zoals de populaire Skype tekstpraatje en voice over IP-dienst (VOIP), en alle andere bekende VoIP services. Hoewel Skype zelf is in staat om wat rond een aantal Internet blokkeert automatisch gaan, is het niet in staat om rond te gaan blok Etisalat zonder extra hulp. Echter, het is nog steeds mogelijk om dit te doen met een beetje extra werk.

instructies

1 Configureren van Skype naar een proxy-server te gebruiken buiten de VAE. Een proxyserver gebruikt als een tussenpersoon voor verzoeken van klanten naar de rest van het Internet. Een up-to-date lijst met proxy servers kan worden gevonden door te zoeken op het Internet. Helaas, Etisalat is agressief in het blokkeren van nieuw geopende proxy servers. In de meeste gevallen zal een nieuwe proxyserver niet langer dan een paar dagen. Configureren van de web browser om de proxyserver te gebruiken voer Skype. Skype wordt automatisch halen de proxy-instellingen van de webbrowser.

2 Verbind via SSH (Secure Shell) naar een ander systeem buiten de Verenigde Arabische Emiraten en het creëren van een SSH tunnel naar een proxy-server die in de vorige stap. SSH wordt gebruikt om een ​​op tekst gebaseerde verbinding van systeem tot systeem dat geschikt is om versleutelde tunnels tegelijkertijd is vastgesteld. Een SSH-client zoals Putty, nodig is, samen met toegang tot een server met SSH buiten de VAE. SSH-servers kan worden gevonden via vrienden of door te kijken op het internet. Zodra de SSH-tunnel naar de proxy-server tot stand is gebracht, het configureren van de web browser om de proxyserver te gebruiken, voer Skype, die zal halen de instellingen webbrowser.

3 Sluit via VPN (virtual private network) om een ​​netwerk buiten de VAE. Een VPN verbindt een netwerk rechtstreeks met elkaar via een versleutelde tunnel over het internet. Om een ​​VPN te vinden, zoeken op het internet voor een organisatie die VPN-service biedt. Volg de instructies van de VPN-provider te installeren en te verbinden met de VPN. Zodra de VPN-verbinding tot stand is gebracht, worden alle Internet-gebonden verkeer, met inbegrip van Skype, de VPN automatisch gebruiken.

4 Gebruik Remote Desktop verbinding maken met een andere Windows-computer buiten de VAE. Remote Desktop is een programma van Microsoft gebruikt om verbinding te maken van de ene Windows-computer naar de andere. Het is geschikt voor het produceren geluiden als goed, die nodig is voor Skype's VoIP-dienst. Zoek een vriend of dienst op het internet bereid zijn om toegang te krijgen via Remote Desktop mogelijk te maken. Eenmaal aangesloten, installeer Skype op de externe Windows-systeem en voer het vanaf daar.

5 Gebruik een satelliet-internet provider die is gebaseerd buiten de Verenigde Arabische Emiraten. Ze zijn te vinden door te zoeken op het internet. Satelliet Internet bedrijven kunnen niet worden geblokkeerd door Etisalat omdat ze niet gaan over het netwerk Etisalat's, waardoor Skype om te werken vanuit de Verenigde Arabische Emiraten.

Hints

  • Proxyserver verkeer dat niet met behulp van SSH of VPN tunnels zijn niet versleuteld en dus onderworpen zijn aan die wordt gecontroleerd door Etisalat.
  • Als er een proxyserver wordt gebruikt, zal Skype-verbindingen gedegradeerde kwaliteit, maar nog steeds bruikbaar zijn.