Hoe te hernoemen Kindle e-Books

Hoe te hernoemen Kindle e-Books


De Amazon Kindle is een draagbare e-book reader die u kunt gebruiken om e-books uit de Amazone e-book catalogus of gratis e-books beschikbaar op het web die worden omgezet in de Mobi e-book-formaat te lezen. Bij het tonen van uw bibliotheek van boeken op de Kindle, zal het apparaat metadata informatie van de e-book bestand te lezen om de titel, auteur en andere kenmerken met betrekking tot het boek te bepalen. U kunt het e-book metadata informatie om de boeken te hernoemen naar de titels van uw voorkeur te tonen te bewerken. Gratis e-books kunnen worden bewerkt met behulp van de gratis software Calibre, en boeken gekocht van de Amazone e-book store kunnen worden bewerkt met behulp van de gratis software Mobi2Mobi.

instructies

Hernoem Amazon e-Books

1 Download de mobipearl scripts zip-bestand (zie bronnen).

2 Pak het bestand op "C:. \ Program Files \ Mobi2Mobi" Als deze map niet bestaat, zal je nodig hebt om het te maken.

3 Download het programma Mobi2Mobi zip-bestand (zie bronnen).

4 Unzip het programma "C:. \ Program Files \ Mobi2Mobi"

5 Dubbelklik op "Deze computer" en ga naar "C:. \ Program Files \ Mobi2Mobi"

6 Dubbelklik op "Mobi2Mobi.exe" om het programma te starten. Klik op "OK" om het script en boeken mappen instellen. De map script moet worden ingesteld op "C: \ Program Files \ Mobi2Mobi," en de map boeken moet worden ingesteld naar de plaats waar je Amazon boeken worden gevestigd.

7 Klik op "Open File" en selecteer de Amazone boek dat u wilt hernoemen.

8 Vink het vakje voor "Boek Titel," en voer een nieuwe naam voor uw Amazon e-book. U kunt een ander boek gegevens wijzigen door het betreffende vakje en dan het invoeren van de nieuwe informatie.

9 Klik op "Convert" als u klaar bent om de wijzigingen door te voeren zijn. Dit zal de e-book metadata te veranderen op basis van uw voorkeuren.

10 Breng het boek naar uw Kindle met de juiste USB-kabel, en de nieuwe titel zal worden weerspiegeld bij het bekijken van uw bibliotheek op het apparaat.

Hernoem Andere e-Books

11 Download en installeer Calibre (zie bronnen).

12 Selecteer "Start", "Programma's", "Calibre" en dan "Calibre E-Book Management."

13 Klik op 'Boeken toevoegen' en kies het e-book bestand dat u wilt hernoemen.

14 Klik op "Edit meta-informatie."

15 Typ een nieuwe titel voor het e-book te hernoemen. U kunt ook andere e-book meta-informatie bewerken. Klik op 'Opslaan' als je eenmaal klaar bent met het bewerken van uw e-boek.

16 Klik op 'Verzenden naar Device "om de naam e-book over te brengen naar je Kindle. Zorg ervoor dat uw Kindle is verbonden met de juiste USB-kabel voordat u op deze knop.