Hoe kan ik Software Unzip voor Vista

Hoe kan ik Software Unzip voor Vista


Veel bestanden en programma's te vinden op het internet zijn gecomprimeerd in zip-bestanden te versnellen hun download en het verminderen van de druk op uw harde schijf. Deze bestanden kunnen niet worden uitgevoerd in zip-formaat en moet worden uitgepakt voor gebruik. Er zijn verschillende programma's beschikbaar om te downloaden dat alle bestanden die u kunt downloaden op uw Windows Vista-computer uit te pakken.

instructies

met WinZip

1 Download en installeer WinZip. De software is niet gratis, maar een proef optie beschikbaar is en voldoende is voor het uitpakken van uw huidige bestanden moeten zijn.

2 Download het bestand dat u wilt uitpakken van de website of e-mail die het bevat. Sla het op uw bureaublad om ervoor te zorgen dat het is gemakkelijk te vinden.

3 Dubbelklik op het zip-bestand. WinZip wordt automatisch geopend.

4 Selecteer '1-Click Unzip "om het bestand uit te pakken. Een nieuw venster verschijnt met de inhoud van de gearchiveerde bestanden en u kunt uw software van daaruit te installeren, of kopiëren naar een andere locatie.

met WinRAR

5 Download en installeer WinRAR. WinRAR is ook alleen beschikbaar als een tijdelijk gratis proefperiode, maar het zal blijven functioneren, zelfs na de proefperiode is verlopen.

6 Zoek het bestand dat u wilt uitpakken op uw computer, of downloaden van de website van uw keuze.

7 Dubbelklik op het bestand dat u nodig hebt om uit te pakken. WinRAR wordt automatisch het bestand uit te pakken om u de inhoud ervan te laten zien.

8 Klik en sleep de bestanden of mappen vanuit het raam WinRAR naar uw bureaublad. De software kan worden geïnstalleerd vanaf het bureaublad of een map waarin u uw items hebt geplaatst.

Hints

  • Wees altijd voorzichtig bij het installeren van nieuwe software op uw computer. Het is een goed idee om een ​​virus-controle op alles wat u downloaden draaien alvorens deze te installeren.