Hoe maak je USB's Voltage Zorg 12-5

Hoe maak je USB's Voltage Zorg 12-5


Een Universal Serial Bus (USB) protocol dicteert een 5-volt output van een haven. Maar dat wil je niet helpen als je probeert om een ​​12-volt apparaat op te laden van een 5-volt-poort. Verschillende programma's bestaan ​​om "gek" van de computer en het laden apparaat in de nodige sap om deze macht belust randapparatuur op te laden, veilig en effectief. Deze programma's kunt u het bereik van de USB-vermogen aan te passen van 12 volt tot 5 volt, afhankelijk van uw behoeften.

instructies

1 Download de AI laadprogramma via het internet. Selecteer dit programma op basis van uw besturingssysteem en geheugen en de snelheid parameters computer.

2 Pak het gedownloade bestand. Klik op "Setup" als daarom wordt gevraagd.

3 Let op de aanwijzingen van uw besturingssysteem gepresenteerd voor het installeren van het programma. Volg deze instructies om de software te installeren op uw computer. Laat de setup en installatie van de benodigde wijzigingen in uw USB-systeem te maken als dat nodig is.

4 Herstart de computer als geregisseerd. Sluit de 12-volt USB-apparaat, waardoor het systeem automatisch detecteren. Kijk voor een indicator op het apparaat dat het wordt nu met succes opgeladen.

Hints

  • De software detecteert automatisch de behoeften van het aangesloten apparaat, waardoor iets van 12 volt naar de USB-standaard 5 volt succesvol te laden. Het opladen van een apparaat dat in deze manier kan de levensduur van de batterij van het apparaat te verminderen.