Hoe om postzegels op uw deviantART pagina

De deviantART website is een online community voor kunstenaars en schrijvers aan te sluiten en delen hun creatieve werken. Stempels zijn kleine grafische pictogrammen die deviantART gebruikers te creëren die in de vorm van een postzegel. Deze pictogrammen vertegenwoordigen vaak een gemeenschap, slogan of onderwerp die de gemeenschap lid houdt. Als u een premium deviantART account, kunt u stempels op je deviantART profielpagina als decoratie of om de onderwerpen die u genieten van weer te geven.

instructies

Zoeken en kopiestempel Code

1 Meld u aan bij uw deviantART account.

2 Typ "stempel" in de zoektocht deviantART zoekvak om te zoeken voor postzegels die u kunt gebruiken op uw pagina. U kunt de zoekopdracht verfijnen door het intikken van een trefwoord gevolgd door "stempel."

3 Kies de stempel die u wilt gebruiken om de stempel van de kunst pagina te bekijken.

4 Klik in het "Thumb" tekstvak naar de verkleinde code voor de stempel te markeren. Deze code kunt u een kopie van dit stempel ergens op de deviantART website te plaatsen.

5 Houd de toets "Ctrl" en druk op de "C" toets om het stempel code te kopiëren.

Zet Postzegels op uw deviantART pagina

6 Ga naar uw deviantART profiel pagina en klik op de "Pagina bewerken" knop.

7 Klik op "Deze widget toevoegen" in het "Custom" widget in en klik op de knop 'Bewerken'.

8 Typ een naam voor uw stempel widget in de "Box Name" tekstvak.

9 Klik met de rechtermuisknop in de "inhoud" tekstvak en klik op 'Plakken' om een ​​kopie van de stempel miniatuur code plaatsen in het tekstvak. U kunt meer thumbnail codes toe te voegen aan meer stempels te plaatsen in de widget.

10 Klik op de knop "Opslaan en Preview" en klik op 'Nu installeren. " Dit plaatst de custom box op je profielpagina.

11 Selecteer de "Klaar" knop om de wijzigingen op te slaan en te bekijken uw profiel. Je hebt nu een aangepaste doos die uw favoriete deviantART stempels wordt weergegeven op uw pagina.

Hints

  • U kunt ook stempel miniatuurafbeeldingen in uw deviantART journaalposten als u liever uw dagboek te versieren in plaats van het creëren van een aangepaste widget.