Hoe te beginnen een e-mail nieuwsbrief

Het starten van een e-mail nieuwsbrief is een eenvoudig proces. Maakt niet uit hoe u op een nieuwsbrief te gebruiken, is het proces vereenvoudigd tot het punt dat iedereen met rudimentaire kennis van het internet kan succesvol opzetten van een e-mail nieuwsbrief. Als je een gewone e-mailaccount kunt gebruiken, zult u geen problemen hebben.

instructies

1 Beslis waarom je een e-mailnieuwsbrief wilt. Als u een bedrijf en u wilt de nieuwsbrief te gebruiken om klanten en potentiële klanten op de hoogte te houden, dat is een zeer goede reden om een ​​e-mail nieuwsbrief te starten. U kunt ook een e-mail nieuwsbrief voor alle andere elementaire groepsinteractie behoeften.

2 Kies een site om uw e-mail nieuwsbrief te ontvangen. Er zijn verschillende sites op het internet dat de e-mail nieuwsbrief software en hosting aan te bieden. Deze sites zijn ofwel vrij zijn of zal een maandelijkse contributie. Selecteer de service die het beste past bij uw behoeften en past bij de omvang van wat je probeert te bereiken.

3 Configuratie van uw e-mail nieuwsbrief opties. Ongeacht waar u besluit om uw e-mail nieuwsbrief te hosten, kunt u de opties en instellingen aan te passen. Kleermaker de look en feel van de nieuwsbrief, zodat het past bij het onderwerp.

4 Beginnen met het proces van het verzamelen van abonnees aan uw e-mail nieuwsbrief. Als het voor een online website, voeg een registratie link naar uw website. Als het voor een groep, contact opnemen met de leden van de groep met instructies over hoe de lijst te sluiten.

5 Schedule tijden voor het verzenden van e-mail nieuwsbrief updates. Het beste is om de abonnees informatie te sturen op een consistente basis, zodat ze geïnteresseerd zijn in de nieuwsbrief te blijven en weten wanneer te verwachten dat de volgende.

Hints

  • Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes lezen om te weten wat je krijgt met de e-mail nieuwsbrief host die u kiest. Soms is de goedkopere opties zijn onder andere advertenties wanneer u de nieuwsbrief sturen.
  • Niet te veel e-mails te sturen. Niemand houdt van het hebben van hun inbox overspoeld met e-mail.