How To Turn Off System Debugger in XP

Het systeem debugger in Microsoft Windows XP heet Dr. Watson. Het laadt elke keer dat een programma crasht. Dr. Watson verzamelt gedetailleerde informatie over de toestand van de computer en het programma op het moment van de crash. Schrijft de informatie naar een speciale logboekbestand kan worden gebruikt door computer professionals voor probleemoplossing. Het creëert eventueel nog gedetailleerder binair bestand dat alleen kan worden gelezen met speciale software gebruikt door programmeurs. Dr. Watson verbruikt zeer veel systeembronnen en genereert pop-up berichten. Degenen die niet van plan om de uitgang te gebruiken kunnen wensen om te schakelen.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Run."

2 Typ "regedit" in het dialoogvenster en klik op 'OK'.

3 Blader naar de "HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ AeDebug" registersleutel in het linkervenster.

4 "Wissen" in het menu "Bewerken aan de top.

5 Klik op "Ja" om te bevestigen en sluit de Register-editor.

Hints

  • Klik op de "AeDebug" registersleutel en selecteer "Export Registry File" in het menu "Register" om een ​​kopie voor toekomstig gebruik op te slaan in het herstellen van Dr. Watson.
  • het register onjuist bewerken kan ernstige problemen met de computer veroorzaken. Denk aan het maken van een back-up voordat u verder gaat. Je moet ingelogd zijn met een account met beheerdersrechten om deze procedure uit te voeren.