PC Hulpprogramma's voor probleemoplossing

Iedere pc-gebruiker is het aan zichzelf te leren hoe ze hun pc's goed te lossen. Door te weten hoe dit te doen, zult u in staat om uw pc wanneer het niet loopt zoals het zou moeten oplossen. Dit betekent niet noodzakelijk dat moet u weten hoe u uw computer te openen en onderdelen vervangen. In feite zijn de meeste mensen niet weten hoe dat te doen. In plaats daarvan, hebben een verscheidenheid van het oplossen van problemen tools op uw computer is geïnstalleerd te allen tijde. Wanneer uw PC begint abnormaal handelen, zullen bepaalde instrumenten het te repareren, dat bespaart u tijd en hoofdpijn.

Video Codec Problems

Als u niet zeker video's kunt afspelen op uw pc, is het waarschijnlijk omdat uw computer niet over de juiste codec geïnstalleerd. CodecInstaller zal gemakkelijk dit probleem op te lossen voor je. De tool scant uw computer en vertelt u welke codecs niet zijn geïnstalleerd en dan geeft u links naar de codecs die u nodig hebt te downloaden.

Algemene problemen in Windows

Als u vindt dat Windows plotseling actief is op een vreemde manier en u denkt dat een oplossing in orde is, gebruik maken van Dial-a-fix. Deze krachtige tool is eigenlijk een verzameling van oplossingen uit Microsoft KnowledgeBase artikelen, Microsoft MVP's en een verscheidenheid aan andere support forums en is ontworpen om deze middelen te gebruiken om u te helpen bij de vaststelling van uw computer. Om de tool te gebruiken, kiest u de oplossing (en) die u wilt bereiken door het toepassen van vinkjes en klik op 'Go'. De tool zal dan zoeken in de database om te komen met een oplossing.

Het verwijderen van Bad Drivers

Als u vindt dat een of meer van uw stuurprogramma's zijn beschadigd, zal u wilt Driver Cleaner gebruiken. Door het uitvoeren van het programma, zult u ervoor zorgen dat uw computer is bijgewerkt met de nieuwste stuurprogramma's voor uw computer en apparaten tijdens het verwijderen van stuurprogramma's die slecht zijn of het maken van andere bestuurders niet goed werken.