Hoe te Evenementen op Facebook uploaden

Facebook is een social media website die u toelaat om persoonlijke netwerken van vrienden en familie met wie je nieuws, updates, links en foto's kunnen delen. Want het is een sociaal netwerk, Facebook biedt een evenementenkalender voor elke account, evenals alle Facebook-pagina's. Als u van plan bent een evenement, kunt u uw evenementenkalender gebruiken om de details van uw aanstaande gebeurtenis te plaatsen, dan is al je vrienden --- zelfs degenen die geen Facebook gebruik maken uitnodigen.

instructies

1 Log in op je Facebook-account en klik op het tabblad "Gebeurtenissen" op het linker menu.

2 Klik op de "Maak een Event" knop in de rechter bovenhoek.

3 Selecteer de datum en tijd van uw evenement uit de "Wanneer?" drop-down menu. Als uw evenement heeft een eindtijd en is niet een hele dag duurt, klikt u op de link "toevoegen Eindtijd" aan de rechterkant en voeg de dag en het tijdstip van uw evenement eindigt.

4 Typ een beschrijving van uw evenement in de What Are You Planning? veld.

5 Voer de locatie van uw evenement in de Waar? veld. Als u een exact adres, klikt u op de link "toevoegen Straat en huisnummer" en typ het adres in de daarvoor bestemde velden.

6 Voeg eventuele aanvullende gegevens of informatie over uw evenement in de Meer informatie? veld.

7 Klik op de knop "Select Guests". Er verschijnt een dialoogvenster met al je Facebook-vrienden weergegeven. U kunt ofwel de vakjes naast alle vrienden die je wilt uitnodigen of typ hun namen in het zoeken op naam veld om bepaalde vrienden snel te vinden. Voer de e-mailadressen van elke uitgenodigde vrienden die niet op Facebook in de Aankondiging door e-mailadres veld.

8 Klik op de link "Voeg een persoonlijk bericht" om een ​​bericht aan uw uitnodiging toe te voegen. Klik op de blauwe knop 'Wijzigingen opslaan' als u klaar bent.

9 Schakel het iedereen kan bekijken en RSVP (Public Event) in als u wilt dat uw evenement om alleen zichtbaar voor uw uitgenodigde gasten. Als u dit vakje uitschakelt, Facebook wordt u gevraagd om een ​​doos zodat de gasten hun eigen Facebook-vrienden uit te nodigen te controleren. Schakel dit vakje in als u wilt om dit mogelijk te maken.

10 Upload een afbeelding voor uw evenement, indien gewenst, door te klikken op de "Add Event Foto" aan de linkerkant, surfen op uw harde schijf voor de foto en een dubbelklik op het beeldbestand. Facebook uploadt automatisch de afbeelding om uw event pagina.

11 Klik op de blauwe "Create Event" knop om deze te uploaden naar je Facebook agenda en automatisch uitnodigingen te versturen naar uw geselecteerde vrienden.

Hints

  • Indien u wilt dat uw gastenlijst privé te zijn, schakelt u het tonen van de gastenlijst op de evenementenpagina box aan de event creatie vorm voor het opslaan van het evenement.
  • Als u een exact adres toe te voegen voor uw evenement, Facebook genereert een plattegrond en een routebeschrijving voor uw deelnemers.
  • Als u ervoor kiest om een ​​foto voor uw evenement te uploaden, moet het onder 4MB groot. Als het beeldbestand groter is, Facebook meldt dat het bestand te groot is en vraagt ​​u om een ​​andere foto te selecteren.