Hoe te verwijderen Vocals vanaf een cd

Hoe te verwijderen Vocals vanaf een cd


Audio software stelt ons in staat om onze muziek te veranderen in vrijwel elke mode. Van extraheren of "rippen" audio-bestanden van CD naar wijziging van de tracks zelf, zelfs onervaren gebruikers kunnen hun muziek bestanden te manipuleren. Veel gebruikers kiezen voor de zang afkomstig van opnamen te verwijderen, in het bijzonder voor gebruik als karaoke meezingers tracks. Als u een CD uit die u wenst te vocals te verwijderen, kunt u dit doen met een aantal eenvoudige audio-software en een aantal fundamentele audio-editing technieken.

instructies

1 Plaats de CD die u wilt de zang te verwijderen uit in het cd-station van uw computer.

2 Klik op de muziekspeler software van uw keuze en klik op "Rip CD" of "Tracks importeren" of "Yes" als het programma automatisch vraagt ​​of u de cd te importeren.

3 Open de audio-editing software van uw keuze, klik op "File" en "Open" en selecteer het eerste nummer van de cd.

4 Klik op de naam van het nummer aan de linkerkant van het spoor op de tijdlijn en kies "Split Stereo Track."

5 Op het onderste rechter kanaal of spoor links van de tijdlijn.

6 Klik op het menu "Effecten" en selecteer "Omkeren."

7 Klik op de bovenste of linker audiotrack aan de linkerkant van de tijdlijn en selecteer "Mono." Herhaal dit proces met de lagere of rechts audiotrack.

8 Klik op het menu "Bestand", selecteer "Exporteren als 'te selecteren, MP3-formaat, voer een bestandsnaam en de bestemming, en selecteer" Export "om het bestand in MP3-formaat exporteren. Herhaal dit proces voor alle tracks op de cd.

9 Klik en sleep alle MP3-bestanden met de zang verwijderd in een map op uw bureaublad.

10 Klik op het menu "Bestand" in uw muziekspeler software, selecteer "Map importeren", selecteert u de map met de MP3 speler met de zang verwijderd en klik op "Import."

11 Verwijder de cd uit schijfstation van uw computer en plaats een lege cd-r in het station.

12 Selecteer alle nummers van de cd met de zang verwijderd in uw audio-speler software en klik op "Burn Disc" om de tracks op cd branden.