Hoe maak je een Wireless Printer installeren op een laptop

Hoe maak je een Wireless Printer installeren op een laptop


Mobiliteit en gemak zijn essentieel in today & # 039; s werkplek. Draadloos printen biedt u het gemak van afdrukken van documenten zonder de noodzaak om fysiek worden aangesloten op uw printer. Dit is vooral handig als u vanuit huis werkt of in een groot kantoor. Daarnaast kunt u draadloze printers toegevoegd mobiliteit geven als uw primaire computer is een laptop. Het opzetten van draadloos afdrukken is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Er zijn verschillende printer fabrikanten die draadloze printoplossingen (zie bronnen) aan te bieden.

instructies

1 Zet uw laptop en plaats de installatie-cd die bij uw draadloze printer. Wacht tot de installatie van de software te laden, en selecteer vervolgens de bestemming harde schijf die u wilt naar de harde schijf te installeren. Op een PC zal dit uw "C" drive zijn. Als u gebruik maakt van een Macintosh laptop, selecteer uw primaire harde schijf.

2 Zet uw draadloze printer wanneer u wordt gevraagd door uw printer & # 039; s software-installatie. Wacht tot je laptop naar de printer te herkennen. Als uw printer niet door uw laptop wordt herkend, moet u de printer tijdelijk aan te sluiten op uw laptop met de USB-kabel die bij de printer is geleverd.

3 Volg de instructies op het scherm voor het benoemen van uw printer en het selecteren van een IP (Internet Protocol) adres voor uw printer. Een IP-adres is een uniek nummer is toegewezen aan elk apparaat dat verbinding maakt met internet.

4 Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie op uw laptop af te ronden. Koppel vervolgens de USB-kabel van uw laptop en uw printer, indien nodig. Test uw draadloze verbinding met uw printer door een aantal documenten printen vanaf uw laptop.