Hoe aan knoppen maken in een computerprogramma

Door te weten een beetje van HTML-codering, kunt u uw eigen navigatieknoppen maken om weblinks te creëren. Als je bedreven worden, kunt u overwegen om groepen van dezelfde knoppen die je kunt verkopen voor mensen om te gebruiken op hun websites. Voor de toepassing van dit artikel leert u hoe u knoppen maken in Paint.net.

instructies

1 Download een exemplaar van Paint.net uit www.getpaint.net/download.html. Paint.net is een gratis verf en foto bewerkingsprogramma.

2 Installeer Paint.net op uw computer, open het dan. Wanneer u Paint.net opent, zult u merken vier vensters: Kleuren, Lagen, Gereedschap en Geschiedenis. Als een van deze vensters niet worden weergegeven, gaat u naar de Windows-menu drop-down en selecteer ze in het menu.

3 Kies wat vorm die u wilt dat uw knop te zijn: rond, vierkant of een vierkant met afgeronde hoeken.

4 Ga naar het menu Extra. Onderaan ziet u vier verschillende vormen: een cirkel, een vierkant, een vierkant met afgeronde hoeken, en iets anders dat is niet in een bepaalde vorm. Terwijl u het geen bijzondere vorm item kan gebruiken, is het niet erg goed. Klik op de vorm die u wilt, dan de linker kant van je muis naar beneden, uw knoop te tekenen in de vorm en grootte die u wilt op de blanco document dat automatisch wordt geopend wanneer u het programma opent. Zorg ervoor dat u op het kleurenwiel in het venster voor de kleur inkt die u wilt gebruiken om het eerst te tekenen.

5 Ga terug naar het venster Extra en selecteer de emmer icoon verf door er op te klikken, ga dan naar het venster 'Kleuren en selecteer een kleur in de knop met invullen, klik dan op uw vorm. Dit maakt het in te vullen met je gekozen kleur.

6 Ga terug naar je venster Extra en klik op de A, die je zal toestaan ​​om te schrijven wat je knop is voor, of iets anders als "Klik hier" bijvoorbeeld. Ga terug naar het venster 'Kleuren en klik op de kleur die u wilt dat uw teksten te zijn, dan klikt u ergens op de knop die u tekende en type in uw woord of woorden. U kunt dan houdt u de linkerkant van uw muis naar beneden en verplaats het woord of de woorden waar je ze wilt hebben.

7 Ga terug naar het menu Extra en kies het plein met de stippellijn eromheen. Gebruik dit om te tekenen rond uw knoop zo dicht mogelijk is, dan houdt u de Control-toets en de letter C op hetzelfde moment om uw knoop te kopiëren. Ga naar de File drop-down menu en selecteer Nieuw. Dit zal een nieuw bestand te openen in dezelfde vorm als uw knoop. Houd de Control-toets en de letter V deze tijd om uw knoop te plakken in het nieuwe bestand.

8 Ga naar de File drop-down menu en kies Opslaan als door erop te klikken en sla je de knop als JPG. U hebt nu maakte een knoop in een computerprogramma.

Hints

  • Als u ervoor kiest om een ​​ronde knop dan de kleur van de achtergrond achter het dezelfde kleur als de achtergrond op uw website, op die manier alle iedereen ziet is uw knoop en niet een van de randen van als je het gekopieerd naar het nieuwe bestand dat zou doen anders verschijnen als witte driehoekjes wanneer u het uw website toe te voegen.