How to: Access Combo Box

Keuzelijsten, ook wel bekend als keuzelijsten, is maar een van de verschillende soorten van de lijst instellingen die u kunt gebruiken in Access client of webformulieren. Mensen verwijzen naar toegang drop-down lijsten zoals keuzelijsten, omdat de controle bestaat uit twee delen: een tekst label en de daadwerkelijke keuzelijst. Keuzelijsten u helpen besparen ruimte in vormen, zoals Access niet-data wordt weergegeven in de lijst totdat de gebruiker de controle klikt. Keuzelijsten ook voor zorgen gebruikers geldige gegevens in te voeren door het forceren van selectie uit een lijst, in plaats van te laten gebruikers ingang onjuist of irrelevant tekst. Het creëren van een keuzelijst is relatief eenvoudig en resulteert in een gebruiksvriendelijke vormen die meer efficiënte data-invoer mogelijk te maken.

instructies

1 Lancering Microsoft Access op uw computer. Klik op het tabblad "File", dan "Open." Blader naar een Access-database met daarin een vorm waarin u een keuzelijst invoegen. Markeer de naam van de database, klik op de knop "Open".

2 Klik op het formulier dat u wilt bewerken in het linkernavigatievenster. Klik op het tabblad "Thuis", vervolgens op de knop "View". Op de drop-down lijst, selecteert u "Design View." Klik op het tabblad "Ontwerp" op de werkbalk.

3 Klik op de combo-box controle op de werkbalk. Plaats de muiscursor waar u de combo-box controle op uw formulier in te voegen, klikt u op de linker muisknop. De Access combo-box wizard verschijnt op het scherm.

4 Klik op de "Ik wil de keuzelijst om de waarden te krijgen van een andere tabel of query" optie. Klik op de knop "Volgende".

5 Klik op de naam van de tabel die u wilt gebruiken als gegevensbron voor de combo box aan de lijst weergegeven in de wizard-venster. Klik op de knop Volgende.

6 Blader door de lijst met beschikbare velden van de geselecteerde tabel. Markeer het veld dat u wilt gebruiken om bevolken de keuzelijst en klik op de ">" knop. Klik op de knop "Volgende".

7 Klik op de keuzelijst in het volgende venster, selecteer de veldnaam die u eerder hebt geselecteerd. Als u wilt toegang tot de optie waarden in aflopende volgorde weer te geven, klikt u op "Oplopend" knop. De veranderingen knop label "laag." Als u de standaard oplopende volgorde van weergave laten zitten, dan laat de knop in de standaard staat. Klik op de knop "Volgende".

8 Maak de "Hide sleutelkolom (aanbevolen)" optie. Gebruik de muis om de breedte van de kolom aan te passen als u alle tekst uit de tabel en in het veld dat fungeert als de gegevensbron voor de keuzelijst niet kunt bekijken. Klik op de knop 'Voltooien'.

9 Gebruik de muis om de breedte van de combo-box controle op het formulier aan te passen. Klik op de bovenkant van de combo-box control, sleep deze naar haar definitieve standpunt.

10 Klik op het pictogram "Opslaan" op de Access lint bar. Klik op het tabblad "Thuis", dan "View." Klik op "Design" op de drop-down lijst. Toegang geeft de vorm en de nieuwe combo box. Als u op de pijl-omlaag controle op de keuzelijst, blijkt gegevens uit de geselecteerde tabel als optie waarden. Bij gebruik van de Access-formulier, kunnen gebruikers de optie waarden in het veld en tafel die, in plaats van het typen van de waarde in het veld vorm te selecteren.

Hints

  • Naast het gebruik van een tabel als gegevensbron voor uw keuzelijst, kunt u ook uw eigen vaste waarden. Het proces voor het maken van een vaste waarde keuzelijst vrijwel identiek aan die van het creëren van een uit een tabel gegevensbron. Nadat u op de combo-box knop op de werkbalk op de optie "Ik zal typen in de waarden die ik wil" en voer het vaste waarden. Dit proces is gemakkelijker te implementeren en te gebruiken als je alleen maar een paar waarden die u wilt gebruiken voor de combo box. Met behulp van een tabel als de gegevensbron voor de keuzelijst, hoewel, kunt u de waarde opties dynamisch bijgewerkt door simpelweg verslagen toe te voegen aan de bron tafel.