Hoe kan ik een Internet Web-pagina voor Free Create?

Hoe kan ik een Internet Web-pagina voor Free Create?


Het maken van uw eigen webpagina betekent ofwel het aanpassen van een eenvoudig te gebruiken template of coderende het van de grond af. In wezen, webpagina creatie is net zo eenvoudig of complex als je het. Er zijn een aantal van hosting diensten geschikt voor elk niveau, van beginner tot expert. Voordat u begint met het maken van uw webpagina, kunt u overwegen hoeveel u bereid bent om dat te leren dat je dienovereenkomstig kunnen plannen zijn.

instructies

1 Zoek een gratis webpagina hosting service. Een aantal diensten bestaan ​​online. Velen van hen bieden gratis web hosting voor specifieke soorten van webpagina's. Bijvoorbeeld, sommige bieden hosting en support alleen voor de blog sites of Web comic sites. Anderen geven u een kleine hoeveelheid ruimte te maken met wat je wil. Deze sites laten u uw eigen HTML-documenten te uploaden en geven u beperkte gereedschappen.

2 Leer HTML of download een gratis visuele gebaseerde webpagina editor. HTML is de basis achter ooit webpagina, en je moet weten als je wilt coderen vanaf nul. Wilt u de gemakkelijke weg te nemen, hoewel, kunt u een van de vele gratis webpagina editors waarmee u een eenvoudige pagina te bouwen in een eenvoudige, niet-technische manier te downloaden.

3 Upload uw documenten en afbeeldingen op uw gratis webruimte. Als u de pagina vanuit het niets opgebouwd, moet u de HTML-documenten met behulp van uw host FTP-service te uploaden. Als u kiest voor een blog site te gebruiken, alles wat je hoeft te doen is gebruik maken van hun uploader om afbeeldingen te uploaden.