Hoe kan ik een Dell harde schijf met Windows ME opnieuw formatteren

De harde schijf (HDD) op uw Dell desktop of notebook computer kan worden geformatteerd met behulp van de Windows ME (Millennium Edition) floppy disk. Dit is de schijf die u gebruikt om Windows ME op uw computer te installeren. De schijf wordt geleverd opgenomen met computers die met het besturingssysteem Windows ME vooraf geïnstalleerd kwam. Formatteren van je Dell HDD worden alle gegevens op het volledig en permanent te wissen. Zorg ervoor dat u een back-up van alle bestanden op uw Dell harde schijf die u niet wilt verliezen voordat opnieuw te formatteren.

instructies

1 Plaats de Windows ME diskette in de floppy disk-sleuf van uw computer. Klik op de knop "Start" en selecteer "Restart" in het menu dat verschijnt.

2 Gebruik de pijltjestoetsen op het toetsenbord om "Start de computer zonder cd-rom-ondersteuning" wanneer de Windows ME-menu wordt weergegeven. Druk op de "Enter" op uw toetsenbord om verder te gaan.

3 Typ "format c: / s" (zonder aanhalingstekens) op de zwarte "Prompt commando" scherm zodra het zichtbaar wordt. Druk op de toets "Y" op uw toetsenbord om te bevestigen dat u wilt uw Dell harde schijf te formatteren. Druk op de "Enter" sleutel tot dit proces te beginnen. Windows wordt automatisch opnieuw formatteren van de harde schijf van Dell met behulp van de Windows ME schijf.

4 Hit "Enter" op uw toetsenbord als je de "Volume label (11 tekens, ENTER voor geen)?" bericht op uw monitor. De Dell harde schijf zal nu volledig worden geformatteerd.