Hoe maak je een Shadow Voeg toe aan een afbeelding in PowerPoint

Afbeeldingen kunnen inhoud toevoegen aan een Microsoft PowerPoint-presentatie, maar ook de aandacht vestigen op de tekst die u al in uw presentatie. PowerPoint kunt u kiezen uit een aantal vooraf ingestelde stijlen om te kiezen of maak uw eigen schaduw. Hier ziet u hoe de schaduw van uw keuze toe te voegen.

instructies

1 Start Microsoft PowerPoint en een presentatie die een beeld die je zou willen om een ​​schaduw toe te voegen aan, of start een nieuwe presentatie en voeg een afbeelding, zodat u kunt oefenen toevoeging van schaduwen bevat.

2 Selecteer de afbeelding die u wilt om een ​​schaduw toe te voegen door te klikken op de bovenkant van het beeld. Zodra de afbeelding is geselecteerd, moet je zwarte handvatten rondom de afbeelding te zien.

3 Open de tekening werkbalk door te kiezen voor het menu "View", wijzend naar "Werkbalken" en te klikken op "Tekenen" als je niet al de tekening toolbar geopend.

4 Zoek de tekening werkbalk op het scherm en vind de "Shadow Style" knop. Deze knop wordt afgebeeld door een doos met een schaduw onder.

5 Klik op de "Shadow Style" knop om de schaduw stijlen te brengen.

6 Kies een schaduw stijl voor de afbeelding die u door te klikken op de stijl die je hebt geselecteerd. Als je eenmaal op die schaduw stijl hebt geklikt, zal het worden toegepast op de door u geselecteerde afbeelding.

7 Selecteer "Shadow Setting" via de knop "Shadow Style" om de schaduw werkbalk te openen.

Hints

  • Plaats een foto in Microsoft PowerPoint door te kiezen voor het menu "Insert", wijzend naar "Beeld" en dan te kiezen voor de methode voor het inbrengen.