Hoe maak je een PDF-bestand Extension wijzigen

Hoe maak je een PDF-bestand Extension wijzigen


extensie van een bestand (de letters verschijnen na de periode in een bestandsnaam, zoals "txt" in "details.txt") vertelt een computer wat voor soort bestand het is en wat voor soort programma moet worden gebruikt om het bestand te openen. Als een bestand heeft een onjuiste extensie, kunt u niet in staat om het te openen zijn. Het is relatief eenvoudig om de extensie te veranderen op een PDF-bestand op zowel een Mac en een pc, of je nodig hebt om een ‚Äč‚Äčander toestel te veranderen naar PDF of als u een PDF-extensie om iets anders te veranderen.

instructies

Windows

1 Open een Windows Explorer-venster. Ga naar "Tools" en "Mapopties." (Als u niet "Tools" te zien in het menu, probeer dan het raken van de toets "Alt".)

2 Klik op het tabblad "View" en zorg ervoor dat "verbergen voor bekende bestandstypen" niet aangevinkt. Klik op 'OK'.

3 Klik eenmaal op het bestand dat u wilt de verlenging te wijzigen; dit zal het bestand te markeren.

4 Klik met de rechtermuisknop op het gemarkeerde en bestand en kies "Rename" in het menu.

5 Overschrijven het huidige bestand extensie (het deel na de periode) en het veranderen van of naar PDF, afhankelijk van uw behoeften. Klik op weg van het bestand om de wijziging te activeren.

Mac OS X

6 Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad. Ga naar "Finder", "Preferences" en "Advanced." Zorg ervoor dat "Toon bestandsextensies" is aangevinkt en klik op "OK."

7 Klik twee keer op de bestandsnaam van het bestand met de extensie die u wilt wijzigen. Het moet worden bewerkt worden.

8 Verander het deel van de bestandsnaam na de periode van of naar PDF, afhankelijk van uw behoeften.