Wat is een Window Vertical Slider?

De kans is groot dat als je woont in een huis of appartement, het werk in een kantoorgebouw, of in het algemeen tijd doorbrengen in gebouwen, je hebt gezien en / of behandeld met een verticale schuifbalk venster.

De feiten

Een verticale schuifraam is alleen dat, een raam dat verticaal in plaats van horizontaal opent. Het venster is naar omhoog opgeheven eerder openen dan naar buiten geduwd of naar binnen getrokken.

Kenmerken

Het venster bestaat uit een of meer beweegbare panelen of "vleugels" die frames vormen waardoor het schuiven van het glas.

Geschiedenis

Traditioneel, verticale schuifregelaars zijn de meest voorkomende vorm van raam in de VS als gevolg van hun gemak en zijn even vaak voor in andere delen van de wereld die op een bepaald moment gekoloniseerd door het Verenigd Koninkrijk waren.

types

Er zijn dubbel-hung schuiframen, die het mogelijk maken voor zowel de vleugels te worden verplaatst, of single-hung schuiframen, waarvan één vaste sjerp hebben.

overwegingen

Bij het schilderen van de ramen, vermijd het schilderen in de staanders, omdat de gedroogde verf het venster zal fuseren op zijn plaats, waardoor het bijna onmogelijk is om te bewegen.