Hoe maak je een EISA-partitie aanmaken

Een Extended Industry Standard Architecture of EISA, partitie is een soort harde schijf partitie gebruikt op Windows-servers. Elke versie van het Windows-server-besturingssysteem heeft een utility genaamd Disk Management. Het hulpprogramma Schijfbeheer kunt u elke vorm van partitie, die is vereist voordat u de ruimte op de harde schijf kunt gebruiken om gegevens op te slaan. U maakt een nieuwe partitie nadat u een nieuwe harde schijf te installeren.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op uw server met de nieuwe ruimte op de harde schijf. Klik op "Configuratiescherm", klik vervolgens op "Systeem en onderhoud." Klik op "Systeembeheer", dubbelklik op "Computerbeheer." Een hulpprogramma wordt geopend.

2 Klik op "Schijfbeheer" op het linker paneel. Het centrum paneel toont u de vrije ruimte op de harde schijf beschikbaar. Vrije ruimte op de harde schijf is gemarkeerd met een zwarte streep.

3 Klik rechts op de zwarte streep aangeduid als "Niet-toegewezen ruimte." Selecteer "Nieuw eenvoudig Partition" naar een configuratie venster te openen. Klik op "Next" op het eerste venster.

4 Klik op "Next" om de standaardwaarden in het volgende venster te houden. Laat het vinkje naast de optie 'Do not dit volume formatteren "en klik op' Volgende '. Klik op "Finish" op het laatste venster aan de partitie aan te maken.