Heeft u een webcam voor Skype te hebben?

Heeft u een webcam voor Skype te hebben?


Skype is een gratis downloadbare software applicatie waarmee u te communiceren via het internet. Het is beschikbaar voor desktop computers en mobiele apparaten. Skype kunt u direct SMS-berichten versturen en bellen naar andere Skype-gebruikers of telefoons. Skype laat je ook te maken gratis video-oproepen. U hoeft niet een webcam voor instant messaging of voice-only gesprekken nodig hebben, maar je zult er een nodig om video-oproepen te maken.

Skype Instant Messaging

U hoeft niet een webcam nodig om het gebruik van instant messaging functie van Skype te maken. Dit is een real-time chat programma waar u en een andere Skype-gebruikers te communiceren via tekst. Skype laat je je chat verfraaien met een bereik van emoticons. U kunt ook bestanden verzenden naar de persoon met wie u praat met de "share" optie in het menu Chatten. Instant messaging is een goede optie als je niet toevallig een headset of microfoon bezit.

Skype-to-Skype-gesprekken

Bellen naar andere Skype-gebruikers zijn gratis. U moet een microfoon plus luidsprekers of een hoofdtelefoon te hebben; of bij voorkeur een headset. Skype zal u vragen om uw koptelefoon en microfoon te testen om te controleren of alles werkt. Als u wilt bellen, dubbelklikt u op een contactpersoon uit de lijst met contactpersonen en het gebruik van de groene knop Gesprek in het venster dat opent; of klik met de rechtermuisknop op de naam van uw contactpersoon en kies "Call" uit de lijst met opties.

Skype-to-Telefoongesprekken

U kunt de vaste en mobiele nummers met behulp van audio-call-functie van Skype bellen. Hoewel deze gesprekken zijn soms aanzienlijk goedkoper dan bellen via de telefoon, ze zijn niet gratis. U moet Skype Credit kopen om te bellen naar telefoons met Skype. U kunt deze via PayPal, creditcard, Skype vouchers of een overschrijving te doen. Om fraude te verminderen, beperkt Skype het aantal keren dat u kunt een bepaalde methode van betaling per maand te gebruiken.

videogesprekken

U vindt er een webcam en een headset nodig hebt met een microfoon aan op een video-oproep via Skype te maken. Videogesprekken niets zolang kost als u het maken van een Skype-to-Skype-gesprek. Skype kunt u uw video te testen voordat u uw oproep om ervoor te zorgen dat het goed werkt beginnen. Om een ​​video-oproep, selecteert u de naam van een contactpersoon uit de lijst door erop te klikken. Klik op de calloptie op de top van de belangrijkste Skype-venster en selecteer Video oproep uit de lijst met opties.