Hoe maak je een contactblad Met CS5 Maak

Adobe Dreamweaver CS5 kunt u een contact webpagina te maken, zodat gebruikers u vragen en feedback van uw website kunt sturen. Dreamweaver CS5 heeft een wizard om u te helpen het contact formulier te maken, dus je hoeft geen behoefte aan een HTML-code handmatig invoeren. Het contactblad wordt ingesteld met uw emailadres, zodat de contactgegevens direct verzonden naar uw e-mail inbox.

instructies

1 Klik op de knop "Start", en klik op "Alle programma's." Klik op "Adobe," en klik op 'Dreamweaver CS5 "om de software te openen. Open uw Adobe Web project nadat de software geladen.

2 Klik op de "Insert" menu-item en klik op 'Nieuw'. Kies "HTML" om een ​​nieuwe HTML-pagina voor het contactformulier. Dreamweaver een nieuwe pagina met alle standaard HTML-code.

3 Klik op de "Insert" menu-item weer, en selecteer "Form." Een vorm voegt op de webpagina. Een eigenschappen panel geeft aan de onderkant van het venster. Dit is waar je al je formulier in te stellen.

4 Typ uw e-mailadres in de "Actie" tekstvak. De "Actie" is de pagina of e-mailadres waarnaar de vorm informatie wordt verzonden.

5 Klik op "Insert" en vervolgens "Form" en vervolgens "Tekst." Deze optie voegt een tekstvak aan het formulier ingang. Ga door met deze stap voor elk stukje informatie dat u wilt verzamelen van de gebruiker. Bijvoorbeeld, voeg een tekstvak voor de lezer's naam, e-mailadres of telefoonnummer en een feedback tekstvak.

6 Klik op 'Invoegen' en 'Form' en vervolgens 'knop. " Selecteer 'Verzenden' als het type knop. Dit is de knop gebruikt om het antwoord te versturen naar uw e-mail.

7 Klik op 'Opslaan' om de nieuwe webpagina en het contactformulier op te slaan. Open de pagina in de webbrowser te bekijken en testen van de nieuwe vorm.