De beste Videocue instellingen voor YouTube

YouTube, eigendom van Google, gastheren en bedient miljoenen video's over de hele wereld. Het proces om uw eigen video's uploaden naar YouTube vereist weinig meer dan een account en video-inhoud. U kunt video-inhoud te genereren met behulp van een verscheidenheid aan softwarepakketten zoals Videocue Telestream's. Wat achtergrond kennis van de optimale instellingen en beperkingen kunt u uw beste beentje voor bij het uploaden van video's naar YouTube te zetten.

YouTube

User-generated video-inhoud is de kern van het beschikbare materiaal van YouTube. Om een ​​video op YouTube, moet u zowel het genereren van de video-inhoud en upload het. YouTube oorspronkelijk ingeroepen Adobe's Flash-formaat om video te leveren, maar de website is begonnen met steeds meer vertrouwen op de H.264-container formaat en HTML5 video-inhoud streamen.

Videocue

Videocue is een videopresentatie applicatie voor de Mac uitgegeven door Telestream. Videocue is ontworpen om te functioneren met de ingebouwde webcam aangeboden op de meeste Mac-systemen. Naast het opnemen en video's exporteren, Videocue biedt een teleprompter functie in staat te stellen het lezen van een script op het scherm tijdens het opnemen. Het biedt ook een chroma key (groen scherm) optie om achtergronden alternatief beeld van de video in te voegen.

Het optimaliseren van video voor YouTube

YouTube ondersteunt een groot aantal bitrates en indelingen voor de geüploade video's en zal uw video te converteren naar hun favoriete formaat als u het uploadt. YouTube conversie proces niet volledig de verschijning van een geüploade video te optimaliseren, zodat het meer dan kunt u uw video voordat optimaliseren om het uploaden, hoe hoger de kwaliteit van de gehoste video. Google biedt een aantal geavanceerde specificaties voor optimaal coderen van video voor YouTube. Google raadt het afstemmen van de frame rate naar de originele bron materiaal, het gebruik van progressive scan niet interlacing, en het instellen van een variabele bitrate. YouTube maakt gebruik van een 16: 9 aspect ratio in de speler, en de beste kwaliteit zal komen van 1080p bronmateriaal gecodeerd op 1920 bij 1080.

Videocue instellingen voor YouTube

Wanneer u klaar bent om uw Videocue video creatie te delen, de software biedt een aantal vooraf geconfigureerde export formaten. U kunt ook de uitvoer instellingen aan te passen. Videocue kan niet trekken video die groter zijn dan 320 bij 240 van uw webcam, dus maak je video een ander groter dan dit niet exporteren of je zal de kwaliteit in gevaar brengen. Om de hoogste kwaliteit video van Videocue exporteren, kiest u de cd-rom preset en gebruik maken van de MPEG-4 encoder. Stel kwaliteit "Best" en vink de optie om data rate te beperken.