Hoe kan ik HTML-opdrachten bewerken

HTML-codering zorgt voor de layout voor webpagina's. U kunt uw HTML bewerken door de toegang tot uw HTML en het gebruik van een toetsenbord. Om effectief te bewerken HTML, leren een aantal HTML-taal codering. Dit zal u toelaten om wijzigingen aan te brengen aan het eindproduct van uw HTML-creatie. U kunt lettertypen wijzigen en paragraaf pauzes met behulp van HTML.

instructies

1 Open uw HTML met elke tekstverwerker. Basic gratis software, zoals Windows Kladblok, werkt.

2 Type "<title> Sample Document </ title>" naar een title tag toe te voegen. Dit zal helpen bij het identificeren van uw pagina voor de gebruiker. Verder helpt met zoekmachine optimalisatie.

3 Plaats de "<p>" tag tussen alinea's om uw HTML wijzigen om paragraaf pauzes te nemen. Wilt u extra regels tussen alinea's toe te voegen, kunt u ook meerdere "
"Labels.

4 Typ '<b> vetgedrukt bijvoorbeeld </ b> "naar een gedurfde tag toe te voegen aan belangrijke tekst pop als vette letter maken U kunt cursief gebruiken." <I> cursief bijvoorbeeld </ i>. "Tot slot, u kan strike-through tekst te gebruiken om een ​​punt over de ongeldigheid van een verklaring af te leggen. bijvoorbeeld, "<strike> Deze zin wordt weergegeven als doorgehaalde tekst </ strike>."

5 Sla het HTML-document. Upload het in de plaats van uw bestaande HTML-document op uw server om het proces te voltooien.