Hoe maak je een Systeemherstel in Windows

Microsoft Systeemherstel programma is een Windows-programma dat automatisch back-up van Windows-systeembestanden, zoals het register en stuurprogramma's. Als uw systeem instabiel wordt of als u het besturingssysteem problemen nadat u belangrijke wijzigingen in uw computer, zoals door het installeren van nieuwe programma's of stuurprogramma's of het toepassen van Windows-updates te maken, kun je rennen Systeemherstel en herstellen van uw systeem bestanden naar een herstelpunt u eerder opgeslagen . Wanneer u gebruik maken van Systeemherstel, uw persoonlijke documenten en toepassingen geïnstalleerd voordat het herstelpunt werd gemaakt worden niet beïnvloed.

instructies

1 Klik op "Start" en typ "systeem herstellen" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak. Druk op Enter."

2 Klik op 'Aanbevolen Restore "herstelpunt te gebruiken uw meest recente systeem. De datum en tijd van het herstelpunt is opgenomen, evenals een beschrijving van wat gebeurtenis leidde tot de oprichting van het herstelpunt. Klik op 'Scan voor de getroffen Programma's "om een ​​lijst van de programma's en stuurprogramma's die werden geïnstalleerd nadat het herstelpunt werd gemaakt, en klik op' Sluiten '. Je moet deze programma's en drivers opnieuw te installeren.

3 Klik op "Kies een ander herstelpunt" naar een eerder herstelpunt te selecteren. Klik op 'Volgende'.

4 Klik op "Finish" als u hebt gekozen voor de aanbevolen herstelpunt. Als u hebt gekozen om te gebruiken een ander herstelpunt, selecteert u deze in de lijst met herstelpunten opgeslagen op uw computer, klikt u op 'Scan voor de betrokken programma's, "klik" Sluiten "en klik op' Volgende '. Klik op "Finish" om te beginnen met het systeem te herstellen. Windows zal opnieuw opstarten om het proces te voltooien.